Nieuws

Uitnodiging Tienerdienst 3 april

Geschreven op

Lees meer »

Uitnodiging gemeente avond 23 maart

Geschreven op

Beste gemeente leden, Graag willen wij u uitnodigen voor de gemeente avond. Nu de “Corona” maatregelen zijn opgeheven zijn we blij dat we weer bij elkaar kunnen en mogen komen. Bent u slecht ter been of geen vervoer ter beschikking dan kunt u contact opnemen met de scriba... Lees meer »

Kerkdienst 13 maart

Geschreven op

Oorlog levert afschuwelijke beelden op, maar ook indrukwekkende: van mensen die met hun lichaam een tank willen tegenhouden. Dat roept de vraag op: wat willen wij met gevaar van ons leven verdedigen? Wat mag het kosten? Zoiets zegt Jezus volgens Lucas 9. Lees meer »

Kerkdienst 6 maart

Geschreven op

Zondag 6 maart om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis: Waarom grijpt God niet in? Een vraag die bij velen opkomt nu de oorlog in Oekraïne is uitgebroken en het leven van zoveel mensen kapotmaakt. We denken erover na. Lees meer »

Young Connected op 27 maart en 24 april

Geschreven op

Vind jij het leuk om samen met een groep 18+ jongeren te kletsen over het geloof en de relatie van het geloof met hedendaagse onderwerpen? Meestal rond de 3e zondag van de maand komen wij, Young Connected, samen in het Trefpunt van de Hervormde Gemeente Zwartsluis! Lees meer »

Jeugdkerk 20 februari

Geschreven op

Hoi jeugd van de jeugdkerk. Na een korte pauze door de lockdown gaan we weer proberen te starten met de jeugdkerk. Waar we met jullie over willen praten is “VERVOLGING” Iets wat vroeger voorkwam maar ook nu nog steeds speelt. Wij Lees meer »

Diensten op 13 februari

Geschreven op

Zondag 13 februari, diensten in de Hervormde Kerk te Zwartsluis: - 10.00 uur, met als voorganger Marijke de Groot uit Kampen - 19.00 uur, gezamenlijke dienst met de Gereformeerde Kerk met als onderwerp: Waarom gebeuren wonderen soms wel, maar vaak niet? Lees meer »

Kerkdienst 6 februari

Geschreven op

Jezus geeft zijn leerlingen macht en gezag en stuurt hen eropuit (Lucas 9 vers 1-6). Zo wordt Gods nieuwe wereld zichtbaar in de oude wereld. Doe je mee? Laat je inspireren door een geweldige boodschap die de wereld verandert! Lees meer »

Avonddiensten beginnen weer!

Geschreven op

Vanaf komende zondag 6 februari 2022 beginnen de avonddiensten weer. Kijk in het preekrooster voor details. Alle diensten zijn weer vrij toegankelijk. Opgave bij de scriba is niet meer noodzakelijk. Lees meer »

Viering 30 januari

Geschreven op

Zondag 30 januari om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis: Jezus ziet een vrouw met een groot verdriet en heeft diep medelijden met haar (Lucas 7 vers 11-17). Wat is belangrijker in het leven: macht, succes en gezondheid of liefde, ontferming en troost? Lees meer »