Nieuws

Kerkproeverij - zondag 8 januari

Geschreven op

Het nieuwe jaar beginnen met goede voornemens? Dan is de kerkproeverij een prima optie. Aanstaande zondag 8 januari om 10 uur in de Hervormde kerk te Zwartsluis. Iedereen is welkom. En nodig je iemand uit om met je mee te gaan? Thema: Een nieuw begin! Lees meer »

Viering Kerstfeest

Geschreven op

Op 25 december om 10 uur vieren we het Kerstfeest in de Hervormde Kerk. Vanaf ongeveer 9.50 uur begint het koor al met zingen. Muzikale medewerking wordt verleend door het Gospelkoor D-vote uit Zwolle onder leiding van Anne Verhart, met als pianist Dani Brands. Lees meer »

Knieperties

Geschreven op

We beginnen weer! We willen weer gezellig kniepertjes bakken. Wie wil ons komen helpen. We bakken van maandag 23 januari tot vrijdag 27 januari. Opgeven bij: Annet Westhuis pawesthuis@ziggo.nl of via app 06-29230604 Of Jeannette Corporaal via app 06-23047148 Lees meer »

11 december 2022: Gezinsadventsdienst

Geschreven op

Zondag 11 december: Gezinsadventsdienst! Op deze derde zondag van Advent komen we om 10.00 uur bij elkaar in de Hervormde Kerk te Zwartsluis voor deze feestelijke dienst. Thema: ik kan niet wachten. O ja, zorg dat je er op tijd bent, want ons eigen Mixed begint al voor 10... Lees meer »

Avonddienst 4 december

Geschreven op

Zondag 4 december: tweede zondag van Advent. De avonddienst is een gezamenlijke viering van de Gereformeerde Kerk, Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt en de Hervormde Gemeente. We lezen Jesaja 11, een prachtig visioen over het vrederijk. Lees meer »

Activiteiten december

Geschreven op

Nieuwe maand = nieuwe activiteiten. Het is een bomvolle maand, bij welke activiteit sluit jij aan? Lees meer »

Kerkdienst 27 november 2022

Geschreven op

Kom tot ons, de wereld wacht, Heiland, kom in onze nacht. Zondag 27 november: eerste zondag van Advent. We volgen het programma van Bijbelbasics en lezen Jakobus 5: wees geduldig tot de Heer komt. Afwachten? Alles over je heen laten komen? Lees meer »

Uitnodiging Vriendendienst 27 november

Geschreven op

Vriendendienst 27 november Op de eerste adventszondag is er weer een Vriendendienst. Advent is een periode van verwachting, we steken een kaars aan en zien uit naar het licht van Kerst. Maar kunnen we ook verder kijken? Lees meer »

Adventproject 27 november

Geschreven op

Ik kan niet wachten! Deze advent periode volgen we het project ‘Ik kan niet wachten’. De tijd van advent is een tijd van wachten. We wachten op de komst van Jezus. Elke week gaat het over verschillende personen ui de Bijbel die elk op hun eigen manier achten op Jezus. De Lees meer »

Verslag jeugdkerk 20 november

Geschreven op

Op zondag 20 november 2022 hebben we weer Jeugdkerk gehad, hier hebben we gesproken over het verhaal van Job. Rijk en arm wat is dat eigenlijk? Dat was de centrale vraag. Rijkdom begint met het kennen van God en zijn karakter. Lees meer »