Nieuws

Start kinderkerk op zondag 6 september

Geschreven op

Zondag 6 september starten we met kinderkerk. Wij hebben er zin in als leiding en hopen dat we weer kinderen mogen ontmoeten. Dus ouders kom naar de kerk! Let er nog wel even op dat je in het kerkblad of op de website kijkt wanneer jullie naar de kerk mogen. Lees meer »

Zondag 30 augustus

Geschreven op

Zondag 30 augustus: de gelijkenis van de onbarmhartige knecht. Én van de barmhartige Koning! Om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis. We ontvangen de liefde en genade van God in de tekenen van het brood en van de vrucht van de wijnstok. Lees meer »

Gezocht: aankomend jeugdouderling

Geschreven op

Gezocht: aankomend jeugdouderling Ben je benieuwd wat het is om jeugdouderling te zijn? Pak dan deze unieke kans om komend seizoen mee te draaien. Je kunt ondervinden welke activiteiten georganiseerd worden en wat er bij komt kijken. Lees meer »

Geef je op voor Startzondag !

Geschreven op

Geef je vandaag nog op voor de startdienst !! Lees meer »

Zondag 23 augustus

Geschreven op

Stel je voor: in de buurt van Zwartewatersklooster ligt een schat verborgen. De schat is voor wie hem vindt. Zou jij op zoek gaan? Zondag 23 augustus om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis: Jezus vertelt een verhaal over een schat in een akker (Matteüs 13 vers 44). Lees meer »

Viering zondag 19 juli

Geschreven op

Zondag 19 juli om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis: zelfbeheersing als vrucht van de Geest. Jezelf onder controle houden - wie wil dat nu niet? Maar lastig genoeg. Kan dat eigenlijk wel...? En jawel, Mixed heeft weer een lied ingezongen! Lees meer »

Let op: uitnodiging voor diensten verandert

Geschreven op

Let op: uitnodiging voor diensten verandert De afgelopen twee zondagen werd ongeveer een kwart van de gemeenteleden uitgenodigd. Beide keren bleek dat er in de kerk nog heel wat plaatsen onbezet waren. Er zijn natuurlijk mensen op vakantie, en een aantal gemeenteleden dur... Lees meer »

Kerkdienst 12 juli

Geschreven op

Zondag 12 juli om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis: opnieuw een aspect van de vrucht van de Geest. Dit keer over trouw oftewel geloof, afhankelijk van welke vertaling je kiest. Wat ze met elkaar te maken hebben? Dat gaat allemaal duidelijk worden! Lees meer »

Viering zondag 5 juli

Geschreven op

Zondag 5 juli om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis: liefde als vrucht van de Geest. Maar wat is liefde eigenlijk? Genegenheid, een warm gevoel, een goede daad, verliefdheid, hartstocht, kiezen voor de ander...? We laten ons leiden door de Geest! Lees meer »

Gratis download zomerpakket Bijbel Basics

Geschreven op

Gratis download zomerpakket Bijbel Basics In verband met de zomervakantie bieden wij de komende zondagen geen aangepast Bijbel Basics materiaal aan voor thuis. Wel is er een zomerpakket ontwikkeld voor kinderen waar ze thuis, op vakantie of in de kerk zonder veel voorbere... Lees meer »