Nieuws

Terugblik slot- en overstapdienst

Geschreven op

Zondag 7 juli namen 5 kinderen afscheid van kinderkerk: Imma, Gijs, Thijmen, Hugo en Thijn. Wat was het een leuke dienst. Imma en haar moeder lazen samen een gedicht voor. Gijs en Hugo deden samen de schriftlezing uit Lucas 5. Lees meer »

Uitnodiging slot- en overstapdienst

Geschreven op

Lees meer »

Uitnodiging Vriendendienst 23 juni

Geschreven op

Onvolmaakt vertrouwen Wanneer je vaste grond onder je voeten hebt, dan gaat het je goed, dan weet je waar je op steunt, je hebt er vertrouwen in. Maar wanneer het stormt in je leven, dan kan die vaste grond zomaar in drijfzand veranderen. Lees meer »

Uitnodiging Tentdienst

Geschreven op

Lees meer »

Uitnodiging Zing Mee

Geschreven op

Lees meer »

Knieperties actie geslaagd!

Geschreven op

Er zijn 19.080 knieperties gebakken, met als mooie opbrengst: 2820,- euro! Een prachtig resultaat. Wat hebben we een leuke en gezellige week gehad met elkaar, het was fantastisch. Allemaal heel hartelijk bedankt! Lees meer »

Verslag Bid mee 23 januari

Geschreven op

Afgelopen dinsdag hadden we voor de eerste keer een gebedsdienst. De opkomst was niet heel groot maar dat komt vast omdat het onbekend was in onze gemeente. Toch hebben we een hele mooie dienst gehad met elkaar. Klein maar fijn. Lees meer »

Uitnodiging Vriendendienst 21 januari

Geschreven op

Laad me met rust! Misschien is december wel de maand waarin we het meest verlangen naar rust. Het is een maand met vieringen, feestelijkheden en samenkomsten. We zijn er maar druk mee en dan roep je soms: “Laat me met rust!” Lees meer »

Uitnodiging Bid mee !

Geschreven op

Lees meer »

Uitnodiging nieuwsjaarborrel jeugd

Geschreven op

Lees meer »