Nieuws

Uitnodiging jeugdkerk 18 juni

Geschreven op

Regels, regels en nog eens regels. Overal zijn regels thuis, op school, op de weg enz. Ook in de bijbels staan regels, hier gaan we het met Jeugdkerk over hebben. De Israëlieten hadden jarenlang als slaven geleefd. Lees meer »

Uitnodiging jeugdkerk 16 april

Geschreven op

Hallo Allemaal, Zondag 16 april geven wij het nog een kans. Wij nodigen jullie graag uit bij de Jeugdkerk. Wij willen het met jullie gaan hebben over de "rustdag". Kunnen wij in deze maatschappij nog rust vinden? Wij lezen hierbij uit Genesis 2 vers 2 en 3. Lees meer »

Uitnodiging dienst 2 april i.s.m. Young Connected

Geschreven op

Lees meer »

Uitnodiging vriendendienst

Geschreven op

Als God zwijgt, We kunnen soms weleens denken dat God ons niet hoort, dat de hemel gesloten lijkt, dat bidden ‘niet werkt’. Wat kun je je dan eenzaam voelen, je mist de connectie met God maar ook met je omgeving. Om Lees meer »

Verslag jeugdkerk 19 maart

Geschreven op

Velen zijn geroepen, maar slechts weinigen uitverkoren. (Matteüs 22:14, NBV) dat was het onderwerp van Jeugdkerk op 19 maart j.l.. Ja, er waren zowaar 5 jeugdigen die zich geroepen voelden om te komen, fantastisch. Lees meer »

Tienerdienst

Geschreven op

Zondag 12 maart om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis: TIENERDIENST De dienst is voorbereid met de tienergroepen en heeft als thema: Wie is Jezus? Met als antwoord: Hij is mens zoals ik. Hij begrijpt wat wij meemaken. Lees meer »

8 maart: biddag

Geschreven op

Woensdag 8 maart: biddag voor gewas en arbeid. Om 19.30 uur komen we samen in de Hervormde Kerk. We lezen over een boer uit Tekoa die profeet werd. In zijn tijd wordt de kloof tussen arm en rijk steeds groter. De polarisatie neemt toe. Lees meer »

Uitnodiging tienerdienst 12 maart

Geschreven op

Zondag 12 maart 2023 om 10 uur de Tienerdienst in de Hervormde Kerk te Zwartsluis Thema: Wie is Jezus? Voorganger: ds. Adri Bloemendal Ouderling van dienst: Hetty Scholten-Post Muzikale medewerking wordt verleend door Daily Bread en Henk Schoonewelle Deze dienst is voorbe... Lees meer »

Uitnodiging gemeenteavond 15 maart

Geschreven op

Graag nodigen wij u/jou uit op de Gemeenteavond van 15 maart aanstaande De bedoeling van een deel van deze avond is om meer te horen over het goede doel wat de diaconie voor dit jaar gekozen heeft. Daarnaast willen we elkaar op een leuke en gezellige manier ontmoeten. Lees meer »

19 februari: Schoolkerkgezinsdienst

Geschreven op

Zondag 19 februari om 10 uur in de Hervormde Kerk: SCHOOLKERKGEZINSDIENST Het thema is: Veilig helpen! Jezus vertelt daar een prachtig verhaal over. Het thema is voorbereid met leerkrachten en leerlingen van de Wijngaard. Lees meer »