Nieuws

Kerkdienst 9 mei

Geschreven op

Zondag 9 mei om 10 uur in/vanuit de Hervormde kerk: we horen over de tatoeage in de handen van God, opdat Hij ons nooit vergeet. Zo leven we toe naar Hemelvaart - de dag dat Jezus in de hemel werd opgenomen. Zo leven we toe naar Pinksteren - de dag dat Jezus in de Geest t... Lees meer »

Beleidsplan aangepast

Geschreven op

Het beleidsplan 2021 - 2024 is vastgesteld door de kerkenraad. Het is te lezen op de website /gemeente-onze-informatie/waar-staan-wij-voor. Lees meer »

Viering Paasfeest

Geschreven op

'Sta op! Een morgen ongedacht, Gods dag is aangebroken, er is in één bewogen nacht een nieuwe lente ontloken.' Zondag 4 april: we vieren het grootste christelijke feest, het hart van het evangelie. God geeft antwoord op Goede vrijdag, en op de vraag van Pilatus: w Lees meer »

Kerkdienst 28 maart

Geschreven op

Zondag 28 maart om 10.00 uur in de Hervormde kerk: we lezen Johannes 18 over de gevangenneming van Jezus. En we vragen ons af: wie heeft hier nu eigenlijk de macht? En wat voor macht is dit: geweld, dwang, manipulatie...? Of toch nog iets anders? Lees meer »

Online tienerdienst 14 maart

Geschreven op

Zondag 14 maart om 10 uur: Online tienerdienst met als thema: Vriendschap in een crisis! De jongeren van de tienergroepen hebben vragen bedacht voor de kahoot, waar jij tijdens de dienst aan mee kunt doen. Dus zorg dat je er op tijd klaar voor zit! Lees meer »

Biddag voor gewas en arbeid

Geschreven op

Woensdag 10 maart: biddag voor gewas en arbeid. Om 19.30 uur is er een dienst van woord en gebed vanuit de Hervormde kerk. Heb je gebedspunten? Laat ze mij weten, via e-mail, whatsapp of telefoon. Je kunt gelijktijdig of later meekijken en -luisteren via https: Lees meer »

Online kerkdienst 7 maart

Geschreven op

Zondag 7 maart om 10 uur: Een spoor van liefde. Dat is het thema voor de kinderkerk. In de dienst vanuit onze Hervormde kerk sluit ik daarbij aan. Jezus zegt: 'Ik ben de weg, de waarheid en het leven.' (Johannes 14 vers 6) Door Hem zien we de diepte van Gods liefde waarin... Lees meer »

Online kerkdienst 21 februari

Geschreven op

21 februari: de eerste zondag in de veertigdagentijd. We volgen Jezus op zijn weg van het lijden en we horen zijn woorden die spreken van overwinning. Voor de kinderen begint het project EEN SPOOR VAN LIEFDE: jullie mogen het eerste luikje van de poster open doen. Lees meer »

Online kerkdienst 7 februari

Geschreven op

Zondag 7 februari om 10 uur: gezamenlijke online dienst van de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente. Wat er gezamenlijk is aan een online dienst? Dat merk je snel genoeg aan de zang en muziek. Met twee nieuwe opnames van Mixed, onder leiding van Ina, en technisch s... Lees meer »

Online kerkdienst 31 januari

Geschreven op

Zondag 31 januari om 10 uur: online kerkdienst over geweld en vooral hoe je dat kunt overwinnen. Aan het begin van de week werden we volop geconfronteerd met geweld. Ook bij onze eigen kerk. Hoe kijken we naar de relschoppers? Lees meer »