Nieuws

Activiteiten oktober

Geschreven op

OKTOBER ! Nieuwe maand betekent nieuwe activiteiten! Na een geweldig startweekend in september trappen we in oktober af met Young Connected volgend weekend, gevolgd door de gemeenteavond met het thema Het Goede Verhaal . Lees meer »

2 oktober: doopdienst

Geschreven op

Zondag 2 oktober om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis: doopdienst. Emma, dochter van Hyke en Kristian, ontvangt het teken van Gods belofte die haar leven overspant en in een nieuw licht zet. In de preek gaat het over een visioen van Jesaja (hoofdstuk 25) waarin Go... Lees meer »

Uitnodiging voor de Gemeenteavond

Geschreven op

Uitnodiging voor de Gemeenteavond van 12 oktober ‘22 Graag nodigen wij u/jou uit voor deze Gemeenteavond! In het voorjaar van 2020 stond er een Gemeenteavond gepland die door Corona uitgesteld moest worden. Nu wordt deze Gemeenteavond met het thema: ‘ Lees meer »

25 september: viering Avondmaal

Geschreven op

Zondag 25 september om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis: we vieren het leven te midden van alle gebrokenheid. Dankzij de liefde en trouw van God kunnen we moed houden en vooruit kijken. We ontvangen daarvan tekenen die verwijzen naar de overwinning van Jezus: Lees meer »

Vriendendienst 25 september

Geschreven op

Er is veel in het leven wat ons bezig houdt. Onze gezondheid, gezondheid van mensen om ons heen. Zorgen om werk, om financiën, om de toekomst. We liggen er wakker van, praten er met anderen over of we kroppen het op. Maar BEN JE AL BIJ JEZUS GEWEEST? Lees meer »

Tienergroepen starten

Geschreven op

Super! We hebben 2 groepen kunnen maken voor dit seizoen. Daar zijn we heel blij mee. Dit seizoen gaan we starten met een nieuwe methode van de HGJB. Het heet Follow Me. Een eigentijdse en interactieve methode met leuke filmpjes. Iedereen krijgt ook een eigen werkboek. Lees meer »

Uitnodiging : Wie is jouw anker?

Geschreven op

Lees meer »

Zondag 18 september: startdienst

Geschreven op

Zondag 18 september: startzondag met als thema 'Aan tafel'. Om 10 uur komen we samen in onze eeuwenoude kerk in Zwartsluis om de liefde van God te ontvangen en uit te delen. Het prachtige orgel wordt bespeeld door Henk Schoonewelle en ons eigen Mixed onder leiding van Ina... Lees meer »

Geef je op voor startzondag!

Geschreven op

Lees meer »

4 september: bevestiging ambtsdragers

Geschreven op

Zondag 4 september om 10 uur, een feestelijke dienst in de Hervormde Kerk te Zwartsluis! Zes mensen worden (her)bevestigd in het ambt tot opbouw van de gemeente van Jezus Christus. Van drie ambtsdragers nemen we afscheid; we danken God voor hun inzet en liefde. Lees meer »