Nieuws

Verslag jeugdkerk 17 oktober

Geschreven op

Zondag 17 oktober mochten we voor de eerste keer sinds lange tijd weer jeugdkerk draaien. We hadden een enorme opkomst met jongeren en hebben deze eerste keer een gezellige ongedwongen dienst gedraaid. We hadden lekkere hapjes en drinken. Lees meer »

Kerkdienst 17 oktober

Geschreven op

God maakt de mens in verbondenheid met de schepping en geeft hem daarin een eigen plaats. Wat betekent dit voor ons omgaan met de aarde en alles wat daarop leeft? We horen erover op zondag 17 oktober om 10.00 uur in de Hervormde kerk. Lees meer »

Themadienst met De Klampe en Frion

Geschreven op

Themadienst gezamenlijke kerken Zwartsluis, in samenwerking met De Klampe en Frion. Op zondag 10 oktober 2021 om 17.00 uur in de Gereformeerde kerk. Met veel mooie liederen, voor jong en oud! Iedereen is van harte welkom! Lees meer »

Kerkdienst 10 oktober

Geschreven op

Vrijheid: kunnen doen en laten wat je zelf graag wil. Willen we dat niet allemaal? Of is dat te simpel? Kan vrijheid wel samengaan met veiligheid? Trouwens, wanneer ben je echt vrij? Hierover gaat het in de viering op zondag 10 oktober om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zw... Lees meer »

LHBT stand van zaken

Geschreven op

In het najaar van 2019 hebben we een gemeenteavond gehad over LHBT. We hebben u toen beloofd dat er een vervolg zal komen. Daarom is er aansluitend in 2020 in Onderweg regelmatig informatie verschenen over dit onderwerp. Lees meer »

Winnaar QR code tocht

Geschreven op

De winnaaar van de Qr code tocht op startzondag is bekend. Team Kikkert is de winnaar. We zijn vandaag langs geweest om de prijs uit te reiken. Zakjes met heerlijke chocolade. Gefeliciteerd team Kikkert ! Lees meer »

Kerkdienst 26 september

Geschreven op

Hoe zie jij de gemeente? In de Bijbel worden voor de gemeente verschillende beelden of metaforen gebruikt die elkaar aanvullen. Ze zeggen iets over jouw plaats in het geheel: zie je jezelf bijvoorbeeld als schaap of als lichaamsdeel, als luisteraar of als levende steen? Lees meer »

Club 24 september

Geschreven op

Hallo allemaal, Het clubseizoen gaat weer beginnen! We starten op vrijdag 24 september! Je bent om 19:00 uur welkom in het Trefpunt. Het duurt tot 20:30 uur. Club is een maandelijkse samenkomst op de vrijdagavond (8-14 jaar) waar een activiteit gekoppeld wordt aan een Chr... Lees meer »

Start tienergroepen

Geschreven op

In week 39 zullen we starten met 3 tienergroepen. Groep 1 op dinsdag bij de familie Oosterhof. Groep 2 op donderdag bij de dominee. Groep 3 op woensdag bij de familie van Dijk. We zijn blij dat we weer kunnen starten en dankbaar voor de aanmeldingen. Lees meer »

Startdienst 19 september

Geschreven op

Zondag 19 september om 10.00 uur in de Hervormde Kerk: startdienst met als thema 'VAN U IS DE TOEKOMST'. Vanuit het vertrouwen dat Gods nieuwe wereld komt, zetten we ons in voor de kerk en voor de wereld. Je kunt de viering meebeleven via: https: Lees meer »