Nieuws

Kerkdienst 1 augustus

Geschreven op

Goedheid en vriendelijkheid als vrucht van de Geest. Daardoor kun je het kwade overwinnen. Maar hoe breng je dat in praktijk? En een dader kun je toch niet zomaar vrijuit laten gaan? Hierover gaat het op zondag 1 augustus om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis. Lees meer »

Kerkdienst 25 juli

Geschreven op

Zondag 25 juli om 10 uur in de Hervormde kerk te Zwartsluis: zachtmoedigheid als vrucht van de Geest. Een brutaal mens heeft de halve wereld. De zachtmoedigen krijgen de hele wereld. Waar hoor je liever bij? Er is nog plaats genoeg, dus kom gerust. Lees meer »

Kerkdienst 18 juli

Geschreven op

Zondag 18 juli om 10 uur in de Hervormde kerk: vrede als vrucht van de Geest. Ondanks alle goede voornemens lukt het ons niet om echt vrede in de wereld tot stand te brengen. Maar de Geest is ermee bezig. Laat je door Hem leiden. Lees meer »

pilot wijkteam

Geschreven op

De kerkenraad heeft besloten om komend seizoen een pilot uit te voeren met een wijkteam. Een wijkteam is een groep mensen die in een wijk voor een aantal adressen alle bezoeken doet. Het gaat dan bijvoorbeeld om : Lees meer »

Kerkdienst 11 juli

Geschreven op

'Wees jezelf - er zijn al zoveel anderen!' Deze mooie uitspraak van Loesje krijgt een verdieping als je het verhaal van Jakob leest in Genesis 32 vers 23-33. Wie is Jakob? Wie is die 'iemand' die met hem worstelt? Of worstelt hij vooral met zichzelf, met wie hij is? Lees meer »

We mogen weer zingen!

Geschreven op

De Hervormde gemeente is blij en het stemt ons tot dankbaarheid dat we weer samen met de gemeente de lofzang aan onze goede God mogen aanheffen! Wel blijft nog de 1,5 meter onderlinge afstand en het opgeven voor de diensten van kracht. Lees meer »

Overstapdienst 4 juli

Geschreven op

Zondag 4 juli Om 10 uur de overstapdienst Thema: Hemels Brood Lieke, Hanna, Jade en Sylvan nemen afscheid van kinderkerk en worden welkom geheten bij jeugdkerk Muzikale medewerking wordt verleend door Daily Bread! Lees meer »

Geslaagd!

Geschreven op

Geslaagd!!!! De jeugdouderlingen hebben hun rondje gedaan langs de geslaagden van onze gemeente. Iedereen kreeg een cadeaubon van Snoepers. Nogmaals, allemaal van harte gefeliciteerd met jullie behaalde diploma en veel succes met de volgende opleiding. Groetjes, Jos en Hetty Lees meer »

Verruiming naar 60 personen, start zingen.

Geschreven op

Vanaf komende zondag 6 juni mogen we weer met 60 personen bij elkaar komen en wordt er een begin gemaakt met zingen in de kerk. Wij mogen twee coupletten zingen. Hopelijk wordt dit spoedig meer. Lees meer »

Mogen wij even uw aandacht ?

Geschreven op

Samen in de naam van Jezus. Dat is onze Missie. Wij geloven dat wij, van jong tot oud, gemeente van Christus mogen zijn, hier in Zwartsluis. Allemaal verschillend maar uitgerust met verschillende talenten. Mogen wij gebruik maken van uw talenten? Lees meer »