Nieuws

Uitnodiging Zing Mee

Geschreven op

Lees meer »

Knieperties actie geslaagd!

Geschreven op

Er zijn 19.080 knieperties gebakken, met als mooie opbrengst: 2820,- euro! Een prachtig resultaat. Wat hebben we een leuke en gezellige week gehad met elkaar, het was fantastisch. Allemaal heel hartelijk bedankt! Lees meer »

Verslag Bid mee 23 januari

Geschreven op

Afgelopen dinsdag hadden we voor de eerste keer een gebedsdienst. De opkomst was niet heel groot maar dat komt vast omdat het onbekend was in onze gemeente. Toch hebben we een hele mooie dienst gehad met elkaar. Klein maar fijn. Lees meer »

Uitnodiging Vriendendienst 21 januari

Geschreven op

Laad me met rust! Misschien is december wel de maand waarin we het meest verlangen naar rust. Het is een maand met vieringen, feestelijkheden en samenkomsten. We zijn er maar druk mee en dan roep je soms: “Laat me met rust!” Lees meer »

Uitnodiging Bid mee !

Geschreven op

Lees meer »

Uitnodiging nieuwsjaarborrel jeugd

Geschreven op

Lees meer »

Uitnodiging Kerstnachtdienst

Geschreven op

let op aanvang 22:00 uur! Lees meer »

Advent- en kerstprogramma ‘Een nieuw begin’

Geschreven op

God maakt een nieuw begin. Daarover gaat het in de verhalen die we dit jaar op weg naar Kerst lezen. De geboorte van Johannes en de geboorte van Jezus kondigen dit nieuwe begin aan. In hen komt de belofte van Gods nieuwe wereld dicht bij de mensen. Lees meer »

Uitnodiging kerkproeverij

Geschreven op

Lees meer »

Kledingruilavond op 2 november

Geschreven op

Heb jij in je kast miskopen hangen of kleding die je niet meer draagt? Kom het dan gezellig ruilen voor een ander tof item op deze kledingruilavond! Op donderdag 2 november wordt er een kledingruilavond georganiseerd. Lees meer »