Nieuws

Online kerkdienst 21 februari

Geschreven op

21 februari: de eerste zondag in de veertigdagentijd. We volgen Jezus op zijn weg van het lijden en we horen zijn woorden die spreken van overwinning. Voor de kinderen begint het project EEN SPOOR VAN LIEFDE: jullie mogen het eerste luikje van de poster open doen. Lees meer »

Online kerkdienst 7 februari

Geschreven op

Zondag 7 februari om 10 uur: gezamenlijke online dienst van de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente. Wat er gezamenlijk is aan een online dienst? Dat merk je snel genoeg aan de zang en muziek. Met twee nieuwe opnames van Mixed, onder leiding van Ina, en technisch s... Lees meer »

Online kerkdienst 31 januari

Geschreven op

Zondag 31 januari om 10 uur: online kerkdienst over geweld en vooral hoe je dat kunt overwinnen. Aan het begin van de week werden we volop geconfronteerd met geweld. Ook bij onze eigen kerk. Hoe kijken we naar de relschoppers? Lees meer »

Online kerkdienst 24 januari

Geschreven op

Angst: wat is het? Wat doet het met je? Hoe kun je ermee omgaan? We horen erover in de online kerkdienst op 24 januari om 10.00 uur. David is bang en gedraagt zich mesjogge, om zo te ontkomen aan de Filistijnen (1 Samuël 21). Lees meer »

Online kerkdienst 17 januari

Geschreven op

17 januari om 10 uur: online kerkdienst. David gezalfd tot koning - zo maakt God een nieuw begin (1 Samuël 16). Zijn werk gaat door, ook in tijden van crises. Houd moed, heb lief! De dienst is gelijktijdig of op een later tijdstip mee te beleven via https:/ Lees meer »

Storing bij Kerkdienstgemist.nl

Geschreven op

Mocht U vanmorgen problemen hebben ondervonden met het kijken naar de dienst uit onze kerk, dan klopt dit. Op de website van Kerkdienstgemist staat dat er bij hun een storing was / is. De Kerkdienst is wel voledig terug te kijken mocht U hier behoefte aan hebben. M.v.g. Lees meer »

Kerkdienst 3 januari

Geschreven op

Heb je rond de kerstdagen het licht nog niet gezien? Het kan nog steeds: Jezus gaat rond met een boodschap die de wereld verandert. Hierover gaat het in de online kerkdienst op zondag 3 januari om 10.00 uur vanuit de Hervormde Kerk. Lees meer »

Viering Kerstfeest

Geschreven op

JEZUS IS HET WARE LICHT Dat is het thema van de online viering op Eerste Kerstdag om 10 uur vanuit de Hervormde Kerk. Ondanks de beperkingen hebben we een mooie mix van liederen. Want de viering van het Kerstfeest gaat door, wat er ook gebeurt. Lees meer »

Vierde zondag van Advent

Geschreven op

Zondag 20 december: vierde zondag van Advent. We lezen de lofzang van Zacharias; hij zingt van het hemelse licht dat over ons straalt. En wat is nu het allermooiste in dit prachtige lied? Luister en kijk mee via https: Lees meer »

Online diensten ivm lockdown

Geschreven op

Gezien de ontwikkelingen en het advies van zowel de PKN als het CIO (Interkerkelijk Contact in Overheidszaken) heeft het moderamen besloten om vanaf a.s. zondag 20 december 2020 tot en met zondag 17 januari 2021 online diensten uit te zenden. Het is jammer. Lees meer »