Nieuws

8 maart: biddag

Geschreven op

Woensdag 8 maart: biddag voor gewas en arbeid. Om 19.30 uur komen we samen in de Hervormde Kerk. We lezen over een boer uit Tekoa die profeet werd. In zijn tijd wordt de kloof tussen arm en rijk steeds groter. De polarisatie neemt toe. Lees meer »

Uitnodiging tienerdienst 12 maart

Geschreven op

Zondag 12 maart 2023 om 10 uur de Tienerdienst in de Hervormde Kerk te Zwartsluis Thema: Wie is Jezus? Voorganger: ds. Adri Bloemendal Ouderling van dienst: Hetty Scholten-Post Muzikale medewerking wordt verleend door Daily Bread en Henk Schoonewelle Deze dienst is voorbe... Lees meer »

Uitnodiging gemeenteavond 15 maart

Geschreven op

Graag nodigen wij u/jou uit op de Gemeenteavond van 15 maart aanstaande De bedoeling van een deel van deze avond is om meer te horen over het goede doel wat de diaconie voor dit jaar gekozen heeft. Daarnaast willen we elkaar op een leuke en gezellige manier ontmoeten. Lees meer »

19 februari: Schoolkerkgezinsdienst

Geschreven op

Zondag 19 februari om 10 uur in de Hervormde Kerk: SCHOOLKERKGEZINSDIENST Het thema is: Veilig helpen! Jezus vertelt daar een prachtig verhaal over. Het thema is voorbereid met leerkrachten en leerlingen van de Wijngaard. Lees meer »

Kerkdienst 12 februari

Geschreven op

Zondag 12 februari: God als Schepper. Wat kun je genieten van het leven, van de zon die schijnt in een stralend blauwe lucht. Wat kun je je verwonderen over het feit dat je er bent, dat je mag leven en blij zijn. Lees meer »

Kerkdienst 5 februari

Geschreven op

'Laat uw koninkrijk komen', bidden we met het Onzevader. Maar er lijkt zo weinig van terecht te komen. Waar zijn vrede en recht? God als Koning - maar zal zijn nieuwe wereld ooit aanbreken? Zondag 5 februari om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis. Lees meer »

Aanmelden EO Jongerendag

Geschreven op

Meld je voor 7 februari aan bij harmique.dragt@gereformeerdekerkzwartsluis.nl Lees meer »

Vriendendienst 29 januari

Geschreven op

Zie je het nog wel? Heb je weleens op een heldere avond naar de hemel staan kijken? Hoe langer je kijkt hoe meer sterren je ziet, daar tussendoor de donkerte van het heelal, eindeloos. Je kunt er in verdwalen, je heel klein voelen. Lees meer »

Webshop Knieperties geopend

Geschreven op

Vanaf nu is het weer mogelijk om online knieperties te bestellen. U kunt ze dan afhalen tijdens een bakdag of kiezen uit 4 momenten om ze te laten bezorgen. Klik hier voor de webshop ! Lees meer »

Kerkdienst 22 januari

Geschreven op

Wat is het bijzonder: je mag God Vader noemen. Hij omringt je met zijn liefde en zorg. Bijzonder? Ja, maar voor velen brengt dat ook vragen met zich mee. Wat bedoelen we nu precies als we God aanroepen met Vader? Lees meer »