Nieuws

Verslag jeugdkerk 17 april

Geschreven op

Afgelopen zondag was het weer een gezellig en leerzame samenzijn bij jeugdkerk. We hebben het gehad over “wijs op levens reis”. Het boek Spreuken, waar allemaal wijze spreuken in staan hebben we erbij gepakt. Daa Lees meer »

Eerste Paasdag

Geschreven op

'Wil ons in het vroege licht verschijnen, als de nacht nog om ons hangt. Doe de nevel van de vrees verdwijnen, die ons droeve hart bevangt. Groet ons, roep ons zacht bij onze namen, in geloof en ongeloof tezamen: dat wij zien door tranen heen, Opgestane, U alleen! Lees meer »

Goede Vrijdag

Geschreven op

Vrijdag 15 april: om 19.30 uur komen we samen in de Hervormde Kerk. We lezen het evangelie en vieren het avondmaal. We laten het wonder van Gods liefde tot ons doordringen. God houdt van u, van jou en van mij, met een liefde die nooit ophoudt en die uiteindelijk alles ove... Lees meer »

Palmpasen - 10 april

Geschreven op

Dominus Flevit - de kapel op de Olijfberg, op de plaats waar Jezus huilde om Jeruzalem. Dat huilen ziet op zijn bewogenheid over mensen. Zou je niet huilen als je de beelden ziet van de oorlog, in Jeruzalem in het jaar 70, in Oekraïne in het jaar 2022? Blijft het bij huilen? Lees meer »

Collectemunten

Geschreven op

We stoppen met de uitgifte van collectemunten op de eerste dinsdag van de maand in het Trefpunt. M.i.v. april 2022 starten wij met een nieuwe wijze van de uitgifte van collectemunten. U kunt uw collectemunten bestellen bij Ton Poortvliet tel 038 3868012 of via mailadres t... Lees meer »

Uitnodiging paasontbijt

Geschreven op

Beloofd land in zicht. Dat is het thema van het project waarmee we met de Kinderkerk dit jaar naar Pasen toeleven, inmiddels zijn we alweer vier weken onderweg. In de kerk staan, naast de kijkplaten, ook de projectknutsels die als voorbeeld dienen om thuis te maken vanuit... Lees meer »

Uitnodiging brainstormavond wijkteam

Geschreven op

BRAINSTORM-AVOND 6 april 2022 Voor wie? Voor alle HVD-sters, alle wijkmedewerksters en ook voor alle mensen die interesse hebben in het nieuwe wijkteamplan Met welk doel? Het bereiken van een nieuwe structuur waardoor ieder lid van onze Gemeente gezien wordt omdat hierdoo... Lees meer »

Uitnodiging jeugdkerk 17 april

Geschreven op

Hallo allemaal, Het Thema voor deze jeugdkerk is “WIJS OP LEVENS REIS” Wijze levenslessen kun je op verschillende manieren leren. Sommige lessen haal je misschien uit boeken, terwijl je andere lessen opdoet door wat je meemaakt of door wat je hoort van wijze mensen. Maa Lees meer »

Verslag jeugdkerk 20 maart

Geschreven op

Jeugdkerk Zondag 20 maart hebben we weer Jeugdkerk gehad, er waren 4 jongeren waarmee we hebben gesproken over het thema “Bidden”. De oorlog in Oekraïne is heel actueel en we voelen ons hier zo machteloos in, bidden helpt hier bij. Wij Lees meer »

Kerkdienst 27 maart

Geschreven op

Zondag 27 maart om 10 uur in de Hervormde kerk van Zwartsluis: God is barmhartig en roept ons op om met dezelfde houding in het leven te staan. Hoe doe je dat in een wereld vol onbarmhartigheid? Word je er soms niet doodmoe van? Ik móet anderen helpen, pfff... Lees meer »