Nieuws

Gemeente avond 21 oktober gaat niet door !

Geschreven op

Vanwege het oplopend aantal nieuwe besmettingen en de daarop volgende maatregelen hebben we besloten om deze maand alle bijeenkomsten die niet echt noodzakelijk zijn uit te stellen. Dat geldt dus ook voor onze gemeenteavond. Lees meer »

Kerkdienst 4 oktober

Geschreven op

Zondag 4 oktober om 10 uur in de Hervormde Kerk van Zwartsluis: we lezen het verhaal van Jezus over een vader met zijn twee zonen. 'Slechts' twee kinderen, maar hoe ingewikkeld kan het zijn: hebzucht, losbandigheid, jaloezie... Lees meer »

Kerkdienst 27 september

Geschreven op

De werkers in de wijngaard die een uur hebben gewerkt, krijgen hetzelfde loon als zij die de hele dag hebben gezwoegd. Dat is toch niet eerlijk? In dit verhaal van Jezus (volgens Matteüs 20 vers 1-16) wordt ons gevoel van rechtvaardigheid doorkruist door goedheid! Lees meer »

29 september start de Gemeentegroeigroep

Geschreven op

Aanstaande dinsdag 29 september start de Gemeentegroeigroep. Lees meer »

Young Connected

Geschreven op

Ben je tussen de 17 en 24 jaar oud en wil je met andere jongeren over het geloof nadenken? Kom dan op 27 september om 11:30 uur naar het Trefpunt. Dan leggen we uit wat we willen organiseren. Lees meer »

Startzondag 20 september

Geschreven op

Zondag 20 september: startzondag! De dienst begint om 10.00 uur in de Hervormde Kerk. Een mooie feestelijke viering, met medewerking van Barbara Lok (zang en muziek). In verband met de coronamaatregelen is opgave vooraf nodig om erbij te zijn. Lees meer »

Einde oud papier inzameling

Geschreven op

Jarenlang heeft het jeugdwerk oud papier ingezameld. Sinds 2009 werd geassisteerd bij het ophalen door de Rova. Doordat het oud papier steeds minder opleverde en doordat het ophalen automatisch gaat is door de gemeente besloten om het contract met de inzamelaars niet te v... Lees meer »

Club start weer !

Geschreven op

Hallo allemaal, Het clubseizoen gaat weer beginnen! We starten op vrijdag 25 september! Je bent om 19:00 uur welkom in het Trefpunt. Het duurt tot 20:30 uur. Club is een maandelijkse samenkomst op de vrijdagavond (8-14 jaar) waar een activiteit gekoppeld wordt aan een Chr... Lees meer »

Bezinning rondom LHBT

Geschreven op

In het najaar van 2019 hebben we een gemeenteavond gehad over LHBT. We hebben u toen beloofd dat er een vervolg zal komen. Daarom is er de afgelopen tijd in Onderweg regelmatig informatie verschenen over dit onderwerp. De 5 delen zijn nu ook via de website beschikbaar. Lees meer »

Zondag 6 september

Geschreven op

Zondag 6 september: Jezus vertelt een verhaal over ruziënde kinderen. En de toepassing: ze zijn net als de grote mensen! Overal commentaar op, nergens mee eens zijn... Ja, maar je kunt toch niet alles voor zoete koek aannemen? Genoeg om over na te denken! Lees meer »