Nieuws

Avonddienst 12 september

Geschreven op

Zondagavond 12 september om 19.00 uur in de Gereformeerde Kerk: Psalm 130: een lied vanuit de diepte, een SOS naar de hemel! Zijn we dan in nood? Hoe bidden en zingen we deze psalm? In ieder geval eindigt het lied met: ER IS HOOP Welkom! Graag aanmelden bij de scriba. Lees meer »

In gebruikname van het gerestaureerde Rudolf Knol orgel

Geschreven op

Hoewel de meeste gemeenteleden inmiddels weten dat het orgel weer in gebruik is, wordt deze komende vrijdag officieel overgedragen met een bijbehorend concert. Het belooft een mooie avond te worden met een aantal officiële momenten, waaronder de overdracht van orgelbouw a... Lees meer »

Pilot wijkteam gestart

Geschreven op

Per 1 september is de pilot voor het wijkteam gestart. Het team is na de oproep aangevuld en nu compleet. In het team zitten Afke Oosterhaven, Diana van Leusen, Roelie van Dalfsen , Annet van Eijken en Gerda Winter. Lees meer »

Startzondag 2021

Geschreven op

UITNODIGING voor de STARTDIENST THEMA: Van U is de toekomst * Graag opgeven om bij deze dienst aanwezig te zijn - zie onder Wanneer:zondag 19 september 2021 Waar:Hervormde Kerk in Zwartsluis Hoe laat:Dienst vanaf 10.00 uur Medewerking: Ds. Lees meer »

Kerkdienst 5 september

Geschreven op

Toewijding - iedereen die iets bijzonders wil bereiken in het leven heeft het nodig. Zondag 5 september, om 10 uur in de Hervormde kerk van Zwartsluis, gaat het over toewijding in het geloof. Jehu en Paulus zijn twee voorbeelden, maar bij beiden gaat er het een en ander m... Lees meer »

Zondag 29 augustus

Geschreven op

Zondag 29 augustus om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis: we vieren het avondmaal en ontvangen Gods liefde, voor onszelf én om te delen met anderen. Welkom! Graag aanmelden bij de scriba - er is nog plaats genoeg. Thuis is de viering mee te beleven via: https:/ Lees meer »

Uitnodiging ingebruikname orgel

Geschreven op

Het College van Kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Zwartsluis nodigt u van harte uit voor de ingebruikname van het gerestaureerde Rudolf Knol orgel. In de jaren 1793-1796 bouwde Rudolf Knol met gebruikmaking van ouder materiaal een nieuw orgelin deze kerk. Lees meer »

Hervatting avonddiensten

Geschreven op

Vanaf zondagavond 22 augustus worden de gezamenlijke avonddiensten weer opgestart. Het lijkt de beide moderamen goed om, nu er weer gezongen mag worden, de avonddiensten weer te beginnen. Wel moeten de gemeenteleden zich van te voren opgeven op de gebruikelijke wijze. Lees meer »

Kerkdienst 1 augustus

Geschreven op

Goedheid en vriendelijkheid als vrucht van de Geest. Daardoor kun je het kwade overwinnen. Maar hoe breng je dat in praktijk? En een dader kun je toch niet zomaar vrijuit laten gaan? Hierover gaat het op zondag 1 augustus om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis. Lees meer »

Kerkdienst 25 juli

Geschreven op

Zondag 25 juli om 10 uur in de Hervormde kerk te Zwartsluis: zachtmoedigheid als vrucht van de Geest. Een brutaal mens heeft de halve wereld. De zachtmoedigen krijgen de hele wereld. Waar hoor je liever bij? Er is nog plaats genoeg, dus kom gerust. Lees meer »