Nieuws

Storing bij Kerkdienstgemist.nl

Geschreven op

Mocht U vanmorgen problemen hebben ondervonden met het kijken naar de dienst uit onze kerk, dan klopt dit. Op de website van Kerkdienstgemist staat dat er bij hun een storing was / is. De Kerkdienst is wel voledig terug te kijken mocht U hier behoefte aan hebben. M.v.g. Lees meer »

Kerkdienst 3 januari

Geschreven op

Heb je rond de kerstdagen het licht nog niet gezien? Het kan nog steeds: Jezus gaat rond met een boodschap die de wereld verandert. Hierover gaat het in de online kerkdienst op zondag 3 januari om 10.00 uur vanuit de Hervormde Kerk. Lees meer »

Viering Kerstfeest

Geschreven op

JEZUS IS HET WARE LICHT Dat is het thema van de online viering op Eerste Kerstdag om 10 uur vanuit de Hervormde Kerk. Ondanks de beperkingen hebben we een mooie mix van liederen. Want de viering van het Kerstfeest gaat door, wat er ook gebeurt. Lees meer »

Vierde zondag van Advent

Geschreven op

Zondag 20 december: vierde zondag van Advent. We lezen de lofzang van Zacharias; hij zingt van het hemelse licht dat over ons straalt. En wat is nu het allermooiste in dit prachtige lied? Luister en kijk mee via https: Lees meer »

Online diensten ivm lockdown

Geschreven op

Gezien de ontwikkelingen en het advies van zowel de PKN als het CIO (Interkerkelijk Contact in Overheidszaken) heeft het moderamen besloten om vanaf a.s. zondag 20 december 2020 tot en met zondag 17 januari 2021 online diensten uit te zenden. Het is jammer. Lees meer »

Club en Young Connected afgelast!

Geschreven op

Helaas! Vanwege de lockdown worden de clubavond van 18 december en de Young Connected bijeenkomst van 20 december afgelast. We hopen elkaar in 2021 weer te ontmoeten. Houd vol! Lees meer »

Gezinsadventsdienst

Geschreven op

13 december, 3e zondag van Advent, om 10 uur: de gezinsadventsdienst. Het thema is: Stralend licht! De dienst is voorbereid met de commissie en ondanks alle beperkingen die we hebben wordt het een mooi geheel. Aanmelden om erbij te zijn, kan nu niet meer. Lees meer »

Knieperties bakweek afgelast!

Geschreven op

Helaas ! Vanwege de Corona pandemie hebben we met de kniepertiescommissie besloten om dit jaar geen knieperties te bakken en te verkopen. We vinden dit erg jammer! We hopen het in 2022 weer te kunnen organiseren. Lees meer »

29 november: Eerste zondag van Advent

Geschreven op

Morgen driedubbel feest! Het is de eerste zondag van Advent; we leven toe naar het feest van het licht. Maarten en Ellis doen belijdenis van het geloof; ze mogen leven in het licht dat leven geeft. Hun drie kinderen worden gedoopt en ontvangen daarmee het teken van het ve... Lees meer »

22 november: zondag van de voleinding

Geschreven op

22 november: zondag van de voleinding. We herdenken de gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden, in het licht van de opstanding van Jezus. Hij komt om alle dingen nieuw te maken. De dienst begint om 10.00 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis. Lees meer »