Nieuws

Kledingruilavond op 2 november

Geschreven op

Heb jij in je kast miskopen hangen of kleding die je niet meer draagt? Kom het dan gezellig ruilen voor een ander tof item op deze kledingruilavond! Op donderdag 2 november wordt er een kledingruilavond georganiseerd. Lees meer »

Verslag Zing Mee !

Geschreven op

Wauw, wat een opkomst en wat een mooie avond is het geworden‼️ Een echte Sing-in met een aantal van tevoren aangevraagde nummers maar ook tijdens de avond konden verzoekjes worden ingediend. Dat gebeurde volop en het meeste hebben we ook kunnen spelen en zingen. Pet Lees meer »

Uitnodiging gemeente avond 11 oktober

Geschreven op

Lees meer »

Vriendendienst 8 oktober

Geschreven op

Een sterk verhaal?! Het klinkt te mooi om waar te zijn, verhalen en belevenissen die mensen soms vertellen op een verjaardag of feest. Stoere verhalen in tijdschriften of zogenaamde waargebeurde verhalen op tv, je haalt je schouders op en denkt: Lees meer »

Programma seniorenmiddagen

Geschreven op

Het programma voor de seniorenmiddagen van dit seizoen is bekend: Dinsdag 10 oktober 2023 Aanvang 14.30 Mevr. G. Boeve uit IJsselmuiden geeft een powerpoint presentatie met als onderwerp "De betekenis van brood" in de Bijbel. Dinsdag 14 november 2023 Aanvang 14.30 uur Dhr. Lees meer »

Tienergroepen seizoen 2023-2024

Geschreven op

Tienergroepen seizoen 2023-2024 We hebben 12 kinderen voor dit seizoen. Daar zijn we heel blij mee. We starten in oktober met de tienergroepen. Tienergroep is om de week. Johan en Jacqueline Oosterhof hebben de kinderen van groep 8 en 1e klas VO op de dinsdagavond. Lees meer »

Startzondag 2023

Geschreven op

Startzondag: 17 september 2023 Is de startzondag een feestdag? Een leuke start voor een festival van wel een heel jaar? Weer een seizoen lang kerk mogen, kunnen zijn? Delen we deze dag hoop op mooie vieringen, een goed stemming en verbondenheid in de gemeente, een groot n... Lees meer »

Verslag startzaterdag 2023

Geschreven op

Zaterdag 16 september hadden we startzaterdag. Om 10 uur kwamen de kinderen binnen en werden ze welkom geheten. Er is een heerlijke plak cake versiert en daarna lekker opgegeten. De activiteit was een canvas tas personaliseren. Lees meer »

Club start weer op 22 september !

Geschreven op

Lees meer »

Uitnodiging mannenavond

Geschreven op

Lees meer »