Nieuws

Save the date: Startweekend 2023

Geschreven op

Lees meer »

Zendingsdoel 2022 / 2023

Geschreven op

Zendingsdoel 2022/2023. In het afgelopen jaar hebben wij als Diaconie gekozen voor een zendingsdoel van een aantal mensen uit Zwartewaterland. Vier mannen uit onze regio gaan nu al ruim 10 jaar naar Cluj-Napoca in Roemenië, om daar voor de arme Roma bescheiden onderkomens... Lees meer »

Uitnodiging Vriendendienst 25 juni

Geschreven op

Een Vriendendienst? Je kent het vast, je kiest voor jezelf of voor iemand anders een geurtje uit. Dan hoop je op een reactie, wat ruikt dat lekker! Je wil een aangename geur verspreiden. In de komende Vriendendienst willen we samen nadenken over geur. Lees meer »

Vacature: Socialmedia beheerder Connected in Christ

Geschreven op

Lees meer »

Uitnodiging jeugdkerk 18 juni

Geschreven op

Regels, regels en nog eens regels. Overal zijn regels thuis, op school, op de weg enz. Ook in de bijbels staan regels, hier gaan we het met Jeugdkerk over hebben. De Israëlieten hadden jarenlang als slaven geleefd. Lees meer »

Uitnodiging jeugdkerk 16 april

Geschreven op

Hallo Allemaal, Zondag 16 april geven wij het nog een kans. Wij nodigen jullie graag uit bij de Jeugdkerk. Wij willen het met jullie gaan hebben over de "rustdag". Kunnen wij in deze maatschappij nog rust vinden? Wij lezen hierbij uit Genesis 2 vers 2 en 3. Lees meer »

Uitnodiging dienst 2 april i.s.m. Young Connected

Geschreven op

Lees meer »

Uitnodiging vriendendienst

Geschreven op

Als God zwijgt, We kunnen soms weleens denken dat God ons niet hoort, dat de hemel gesloten lijkt, dat bidden ‘niet werkt’. Wat kun je je dan eenzaam voelen, je mist de connectie met God maar ook met je omgeving. Om Lees meer »

Verslag jeugdkerk 19 maart

Geschreven op

Velen zijn geroepen, maar slechts weinigen uitverkoren. (Matteüs 22:14, NBV) dat was het onderwerp van Jeugdkerk op 19 maart j.l.. Ja, er waren zowaar 5 jeugdigen die zich geroepen voelden om te komen, fantastisch. Lees meer »

Tienerdienst

Geschreven op

Zondag 12 maart om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis: TIENERDIENST De dienst is voorbereid met de tienergroepen en heeft als thema: Wie is Jezus? Met als antwoord: Hij is mens zoals ik. Hij begrijpt wat wij meemaken. Lees meer »