Nieuws

Club avond 20 november gaat door !

Geschreven op

We gaan weer club geven! We houden ons aan alle maatregelen van het RIVM en volgen het jeugdwerkprotocol van de PKN. Klik hier om dit te lezen. (Dit betekent onder andere dat de leiding een mondkapje draagt bij het lopen) We gaan een leuke herfstknutsel maken. Lees meer »

Doopdienst 8 november

Geschreven op

Zondag 8 november om 10 uur: doopdienst in de Hervormde kerk. De doop wordt bediend aan Benja, zoon van Ruben en Annelie Bovendeur. God verbindt zich aan mensen. Daarom weten wij ons met elkaar verbonden, in liefde en geloof. Lees meer »

Kerkdienst 25 oktober

Geschreven op

Waar je ook bent en wat er ook is, Hij staat naast je en Hij is je hulp. Zondag 25 oktober: Bijbelzondag. Om 10 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis: we lezen Psalm 124 waar een zin in voorkomt die we elke zondag horen en waar we elke dag mee kunnen leven: Lees meer »

Club gaat niet door!

Geschreven op

Helaas! Vanwege de strengere Corona maatregelen hebben we besloten om de clubavond van 23 oktober niet door te laten gaan. We nemen hierbij liever het zekere voor het onzekere. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer ontmoeten. De clubleiding. Lees meer »

Jeugdkerk!

Geschreven op

Helaas zijn we nog steeds in de ban van het Corona virus. We hebben daarom besloten om in oktober en november geen jeugdkerk te geven. Hopelijk mogen we jullie in januari wel weer gaan ontmoeten. We houden jullie op de hoogte maar voor nu blijf gezond en ……… Lees meer »

Maak je har(d)t voor je relatie

Geschreven op

Voor alle inwoners van de gemeente Zwartewaterland is sinds 1 januari 2020 het project 'Maak je har(d)t voor je relatie' gestart. Het project is opgestart i.s.m. diverse netwerkpartners en de kerken en richt zich preventief op het geven van tips hoe te handelen in een gez... Lees meer »

Kerkdienst 11 oktober

Geschreven op

Zondag 11 oktober, om 10 uur in de Hervormde kerk te Zwartsluis: we lezen de gelijkenis van de talenten. De ene dienaar begraaft zijn talent in de grond, uit angst... Waardoor laat jij je leiden: angst of vertrouwen? Je kunt de dienst meebeleven via https: Lees meer »

Schoonmaak kerk

Geschreven op

Helpt u ook? Geniet u 's zondags als u één van onze schone kerkgebouwen binnenstapt? Om dit zo te houden zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hier hun steentje aan bij willen dragen. Opgeven kan via onderstaand contact formulier. E Lees meer »

Young Connected start 18 oktober

Geschreven op

Op 24 september zijn we samengekomen met een groep jongeren en hebben we gebrainstormd over hoe we onze bijeenkomsten willen vormgeven! Ben je tussen de 17 en 24 jaar en ook benieuwd naar onze plannen? Kom dan zondag 18 oktober naar de eerste echte bijeenkomst met het the... Lees meer »

Inlegvel jaarboekje

Geschreven op

Jaarboekje 2020-2021 U heeft in Onderweg kunnen lezen dat de kerkenraad heeft besloten om eens in de twee/drie jaar een nieuw informatienummer te maken. Vorig jaar heeft u het informatienummer 2019-2020 ontvangen. Lees meer »