Nieuws

Kerkdienst 18 juli

Geschreven op

Zondag 18 juli om 10 uur in de Hervormde kerk: vrede als vrucht van de Geest. Ondanks alle goede voornemens lukt het ons niet om echt vrede in de wereld tot stand te brengen. Maar de Geest is ermee bezig. Laat je door Hem leiden. Lees meer »

Kerkdienst 11 juli

Geschreven op

'Wees jezelf - er zijn al zoveel anderen!' Deze mooie uitspraak van Loesje krijgt een verdieping als je het verhaal van Jakob leest in Genesis 32 vers 23-33. Wie is Jakob? Wie is die 'iemand' die met hem worstelt? Of worstelt hij vooral met zichzelf, met wie hij is? Lees meer »

We mogen weer zingen!

Geschreven op

De Hervormde gemeente is blij en het stemt ons tot dankbaarheid dat we weer samen met de gemeente de lofzang aan onze goede God mogen aanheffen! Wel blijft nog de 1,5 meter onderlinge afstand en het opgeven voor de diensten van kracht. Lees meer »

Overstapdienst 4 juli

Geschreven op

Zondag 4 juli Om 10 uur de overstapdienst Thema: Hemels Brood Lieke, Hanna, Jade en Sylvan nemen afscheid van kinderkerk en worden welkom geheten bij jeugdkerk Muzikale medewerking wordt verleend door Daily Bread! Lees meer »

Geslaagd!

Geschreven op

Geslaagd!!!! De jeugdouderlingen hebben hun rondje gedaan langs de geslaagden van onze gemeente. Iedereen kreeg een cadeaubon van Snoepers. Nogmaals, allemaal van harte gefeliciteerd met jullie behaalde diploma en veel succes met de volgende opleiding. Groetjes, Jos en Hetty Lees meer »

Verruiming naar 60 personen, start zingen.

Geschreven op

Vanaf komende zondag 6 juni mogen we weer met 60 personen bij elkaar komen en wordt er een begin gemaakt met zingen in de kerk. Wij mogen twee coupletten zingen. Hopelijk wordt dit spoedig meer. Lees meer »

Mogen wij even uw aandacht ?

Geschreven op

Samen in de naam van Jezus. Dat is onze Missie. Wij geloven dat wij, van jong tot oud, gemeente van Christus mogen zijn, hier in Zwartsluis. Allemaal verschillend maar uitgerust met verschillende talenten. Mogen wij gebruik maken van uw talenten? Lees meer »

Leef in liefde - slotdienst op 30 mei

Geschreven op

Leef in liefde: dat is het thema van de slotdienst, zondag 30 mei, in de Hervormde kerk te Zwartsluis. Voor de kinderen is er kinderkerk in het Trefpunt. Nog niet aangemeld? Bel of app dan nu heel snel naar Hetty! Jammer dat de kinderen niet in de kerk zijn? Lees meer »

Kinderkerk & oppas vanaf 30 mei

Geschreven op

Vanaf 30 mei is er weer kinderkerk en oppas in het Trefpunt. Opgeven voor de dienst is nog steeds noodzakelijk. Graag bij de opgave vermelden of er kinderen mee komen. Lees meer »

Viering Pinksterfeest 23 mei

Geschreven op

Pinksterfeest: de Geest is gekomen om mensen te brengen bij God en bij elkaar. Hij overschrijdt alle barrières die er zijn en geeft een vrede, waarbij elke andere vrede in het niet valt. Dit vieren we met zang en muziek, gebed en woord in de Hervormde Kerk op zondag 23 me... Lees meer »