Vakantiebijbelfeest herfstvakantie 2016

Dinsdag 18 oktober vond de tweede dag van het vakantiebijbelfeest (VBF) plaats in het Trefpunt te Zwartsluis. Ongeveer 75 kinderen kwamen op de geplande vossenjacht af. Deze vossenjacht is mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van 25 enthousiaste vrijwilligers, slagerij Bruintjes, de Coöp, Bakkerij Ekkelenkamp, Visspeciaalzaak de Bleistarte, De Groentemannen en Koos Slurink.
Albert Greveling leverde de natuurlijke materialen om mee te knutselen tijdens de eerste VBF-dag die maandag plaatsvond. Dankzij de fantastische vrijwilligers en sponsoren die zich belangeloos inzetten voor het VBF konden de kinderen in Zwartsluis genieten van twee beregezellige dagen boordevol leuke activiteiten zoals knutselwerkjes, spelletjes, poppenkast, muziek en een prachtige vertelling over Zacheüs. Maar bovenal is het fijn voor de kinderen om aandacht voor elkaar te hebben, samen te lachen en te genieten!
Het thema van het VBF is dit jaar: “Aan tafel”. Het verhaal van Zacheüs stond hierbij centraal op maandag. Jezus ging aan tafel met Zacheüs. Dit bracht een positieve gedragsverandering bij Zacheüs teweeg. Rondom de vertelling over Zacheüs werden bijpassende liedjes, spelletjes en knutselwerkjes met de kinderen gedaan. En wat hebben de kinderen genoten en veel plezier gehad!
Samen eten, praten, spelen, elkaars voetenwassen, zingen en spelletjes doen is heel gezellig!!

 

 

Naar het overzicht