Reis naar Israël

Lijkt het u bijzonder om eens te lopen in de straten van Jeruzalem of een boottocht te maken op het Meer van Galilea? Wilt u met eigen ogen eens de plaatsen zien waar Jezus de tekenen deed van het Koninkrijk van God? Dan is dit een mooie kans!

Vanuit de Hervormde Gemeente Zwartsluis wordt een reis naar Israël georganiseerd van 23 maart tot en met 2 april 2020. De reis staat open voor iedereen die belangstelling heeft. Er is een boeiend en veelzijdig programma samengesteld, zowel voor iemand die voor de eerste keer naar Israël gaat, als voor iemand die al vaker is geweest. Bovendien krijgt u vooraf de nodige informatie over de plaatsen die bezocht worden, zodat u zich goed kunt voorbereiden en u optimaal profiteert van alles wat u te zien en te horen krijgt.

Het programma omvat veel 'heilige plaatsen' in Jeruzalem en rondom het Meer van Galilea. Maar ook de Negev, de Dode Zee en de krijtrotsen op de grens met Libanon komen aan bod.

De reis staat onder leiding van ds. Adri Bloemendal. Het volledige programma kunt u vinden op www.drietour.nl/bloemendal2020. Daar kunt u zich ook inschrijven voor de reis.

Voor meer informatie, neem contact op met de reisleider via e-mail: predikant@hervormdzwartsluis.nl of via telefoon: 038-3379590.

 

Naar het overzicht