Nieuws

Paasproject

Geschreven op

De komende zondagen gaan we, met de kinderen van de kinderkerk, op weg met Jezus naar Jeruzalem. We volgen Jezus tijdens de belangrijke momenten uit het paasverhaal. Wat maakt Jezus in Jeruzalem mee, vlak voor Pasen. Lees meer »

Gemeenteavond 27 maart Thema: Heilig Avondmaal

Geschreven op

Volgende week is de gemeente avond. Het thema is Het Heilig Avonmaal. Inloop vanaf 19:45 uur. U wordt van harte uitgenodigd. Lees meer »

Hulp gevraagd : liederen slotdienst

Geschreven op

Zondag 26 mei: de slotdienst Veel over de dienst gaan we natuurlijk nog niet verklappen maar wel vragen we jullie hulp. Als commissie kunnen we altijd wel liedjes bedenken maar wat vind jij mooi? Welk lied zou jij graag willen zingen? Lees meer »

Verslag jeugdkerk 17 maart

Geschreven op

Zondag 17 maart 2019 was er weer Jeugdkerk. In deze lijdenstijd stonden we stil bij de tekst van Mat. 26: 69-75. Het verhaal dat we lazen was voor de jongeren een bekend verhaal: Petrus én de haan. De bijbel is een boek dat in een woordcultuur werd geschreven. Lees meer »

Paasproject 17 maart

Geschreven op

Zondag 17 maart – Jezus jaagt handelaars uit de tempel Afgelopen zondag stond Lucas 19:45-48 centraal: Jezus gaat naar de tempel in Jeruzalem en jaagt daar de handelaars weg, omdat Gods huis een plaats moet zijn om te bidden. Jezus gaat in de tempel uitleg geven over God. M Lees meer »

Jeugdkerk 17 maart

Geschreven op

Op 17 maart 2019 is er weer Jeugdkerk. Geweldig als jullie weer met z’n allen komen ! Thema: beelden met een verhaal Bijbeltekst: Mat. 26: 69-75 Lees meer »

Paasproject 10 maart

Geschreven op

Zondag 10 maart – Jezus gaat naar Jeruzalem Afgelopen zondag stond Lucas 19:29-40 centraal: Jezus rijdt op een ezel naar Jeruzalem, terwijl zijn leerlingen voor hem juichen en God danken. Met de onderbouw hebben we het gehad over de leerlingen die God danken voor de wonde... Lees meer »

Tienerdienst 10 maart

Geschreven op

Op 10 maart is er een tienerdienst. Vorig jaar noemden we dit nog de catechisantendienst, maar zoals u weet zijn we begonnen met een nieuwe opzet, waarbij we spreken van tienergroepen. Benieuwd wat de jongeren hier leren? Lees meer »

Clubavond 15 maart , schaatsen in Thialf ! Geef je op !

Geschreven op

De volgende clubavond is vrijdag 15 maart. We gaan met de hele groep schaatsen in Thialf! We vertrekken om 19:15 uur vanaf het Trefpunt en zijn rond 22:30 uur weer terug. Je moet zelf schaatsen en drinken meenemen. En handschoenen zijn verplicht. Lees meer »

Paasproject

Geschreven op

Zondag 10 maart beginnen we met de Kinderkerk aan het Paasproject. De komende 7 zondagen gaan we op weg met Jezus naar Jeruzalem. We volgen Jezus tijdens de belangrijke momenten uit het paasverhaal. Wat maakt Jezus in Jeruzalem mee, vlak voor Pasen. Lees meer »