Nieuws

Online kerkdienst 24 mei

Geschreven op

Zondag 24 mei: we kijken vooruit naar het Pinksterfeest. Laat de Geest je vervullen - hoe gebeurt dit dan? Luister en kijk mee via https://kerkdienstgemist.nl/stations/253 De dienst begint om 10 uur, maar je kunt natuurlijk ook later kijken. Lees meer »

Viering Hemelvaart

Geschreven op

Hemelvaart: Jezus zegent ons met zijn nabijheid! En Hij draagt de corona ( = kroon), want Hij overwint alle machten die het leven bedreigen. We vieren deze dag met een online dienst, van Gereformeerde Kerk en Hervormde Gemeente samen. Lees meer »

werkblad staf 17 mei

Geschreven op

Vanochtend heeft Hetty gevraagd of jullie het werkblad van de staf willen maken. Je kunt de tekening (op de laatste pagina) downloaden via deze link: https://cms.bibleplatform.com/app/uploads/sites/9/2020/05/Psalm-23-Zondag-5-De-heer-is-mijn-herder-c-8-12-werkbladen.pdf I... Lees meer »

Kindermoment 17 mei

Geschreven op

Zondag 17 mei in de dienst zal er een kindermoment zijn. We willen vragen om er met jullie kind (eren) naar te kijken. De kinderen krijgen een leuke opdracht mee! Lees meer »

Kerkdienst 10 mei over het nieuwe leven

Geschreven op

We hebben Pasen gevierd. Nu richten we de blik vooruit: hoe ziet het leven van de opstanding er uit? Dat blijft uiteraard een geheim. Toch zegt Jezus daar iets heel moois over in Matteüs 22 vers 23-33: er is geen huwelijk meer! Uh? Is dat mooi? Lees meer »

Kerkdienst 3 mei: Verbonden met elkaar

Geschreven op

De dienst op 3 mei is voorbereid met de gemeentegroeigroepen. Het thema is: VERBONDEN MET ELKAAR. Dat is moeilijker in deze coronatijd. Maar door het geloof in Jezus horen we bij elkaar. En dus blijven we elkaar op alle mogelijke manieren opzoeken. Lees meer »

Oproep dienst 3 mei

Geschreven op

Volgende week zondag 3 mei is er een online kerkdienst in samenwerking met de GGG (GemeenteGoeiGroep). We willen graag een video verbinding tot stand brengen met meerdere gemeenteleden. Op het scherm krijgen we dan de verschillende gezichten te zien van de gemeente leden,... Lees meer »

Bijbelbasics voor thuis

Geschreven op

Voorlopig zitten we ook op zondagochtend nog thuis. Wil je dan toch een bijzonder moment rond de Bijbel beleven met je gezin? We bieden Bijbel Basics in een speciale thuis-versie aan, zolang dat nodig is. Klik op onderstaande link voor het materiaal van aankomende zondag. Lees meer »

Online kerkdienst 26 april

Geschreven op

Zondag 26 april om 10 uur: kijk en luister mee naar de online kerkdienst (live stream) vanuit de Hervormde Kerk te Zwartsluis via https://kerkdienstgemist.nl/stations/253 Een goed advies in coronatijd? Paulus zegt: Houd de opgestane Heer in gedachten! Daardoor weet je: Lees meer »

Pasen: feest van de verwondering!

Geschreven op

Pasen: feest van de verwondering! Dat is het thema van de online kerkdienst vanuit de Hervormde kerk te Zwartsluis, op 12 april om 10 uur. Laat je verwonderen door de blijde boodschap dat Jezus leeft! Kijk en luister mee via https: Lees meer »