Nieuws

Jeugdkerk 17 november

Geschreven op

Op 17 november 2019 is er weer Jeugdkerk. We hopen dat jullie er ook nu bij zullen zijn! Thema: Hier mag je ALLES zeggen (deel 2) Bijbeltekst: Efeziërs 4: 29 en Mattheus 12: 33 - 37 Hebben wij, als christen, een opdracht te vervullen, als het gaat om het gebruik van woorden? Lees meer »

Verslag gezamenlijke kinderdienst 10 november 2019

Geschreven op

SchatRijk! Dit was het thema van de gezamenlijke kinderdienst op zondag 10 november. We hadden een leuke opkomst, ongeveer 75 kinderen. We begonnen de ochtend met een opening en gebed daarna hebben we gezongen: Welkom Welkom en God van Licht. Willemijn heeft ons begeleidt. Lees meer »

Gezamenlijke kinderdienst op zondag 10 november 2019

Geschreven op

Gezamenlijke kinderdienst op zondag 10 november 2019. Deze keer in het Trefpunt om 10 uur. Thema van deze dienst is SchatRijk! Het wordt een interactieve dienst waarin medewerking wordt verleend door Willemijn de Weerd. Lees meer »

Restauratie Knol-orgel 2e fase -6-

Geschreven op

En daar gingen in de afgelopen week de pijpen van het orgel. Eén voor één werden ze uitgenomen en zorgvuldig in kisten geplaatst voor het transport naar Hillegom. Pijpen van hout, van orgelmetaal, met een lengte van enkele centimeters tot bijna 3 meter, alle 1.064 zijn ve... Lees meer »

Verslag jeugdkerk 20 oktober

Geschreven op

Zondag 20 oktober was de eerste keer Jeugdkerk van het seizoen. We zijn deze dienst begonnen met een gezamenlijk ontbijt. Na het ontbijt hebben we het met de jeugd over het recht van meningsuiting gehad! We hebben hierbij gelezen uit de Bijbel in gewone taal 1Petrus 3:8-11. Lees meer »

Vakantie Bijbel Feest: 22 oktober!

Geschreven op

22 oktober mogen we weer met elkaar het Vakantie Bijbel Feest houden! Het thema is deze keer ‘SchatRijk!’ We doen weer leuke spelletjes en knutsels. Ook is er een verhaal en een poppenkast. Het is van 09.30 – 12.00 in gebouw het Trefpunt (Kerkstraat 31) in Zwartsluis. Insch Lees meer »

start jeugdkerk 20 oktober

Geschreven op

Op zondag 20 oktober starten we weer met de eerste Jeugdkerk van het seizoen. Zoals al vermeld is in de startdienst, willen we met de jeugd vanaf voortgezet onderwijs starten met een lekker ontbijt. Hier krijgen jullie nog een uitnodiging voor. Lees meer »

Kerkproeverij 13 oktober

Geschreven op

Zin om naar de kerk te gaan op 13 oktober? Alle leden van de gemeente worden van harte uitgenodigd om op zondag 13 oktober iemand mee te nemen naar de dienst. Kerkproeverij vormt de gelegenheid om iemand die je persoonlijk kent uit te nodigen. Lees meer »

Restauratie Knol-orgel 2e fase -4-

Geschreven op

Restauratie Knol-orgel 2e fase -4- Zoals de planning er op dit moment uitziet zal in de week van 21 oktober a.s. de restauratie van het orgel beginnen. Al het pijpwerk zal worden verwijderd en naar de firma Adema in Hillegom worden gebracht om gerestaureerd te worden. Lees meer »

Herfstvakantiereis Moldavië

Geschreven op

Herfstvakantiereis Moldavië 19 t/m 26 oktober 2019 In de komende herfstvakantie gaan we met 14 personen naar Moldavië. Tijdens deze week helpen we mensen bij de voorbereidingen op de winter. Dit project gaat uit van de zomer/winter kerkdiensten uit Vierhouten. W Lees meer »