Nieuws

Kerstpaketten

Geschreven op

De diaconie, wil de mensen in Zwartsluis, die het financieel niet breed hebben graag een kerstpakket aanbieden. Hiervoor hebben we uw hulp nodig! Als diakenen weten wij niet alle namen van de mensen in Zwartsluis die financieel moeilijk rond kunnen komen. Lees meer »

Verslag gezamenlijke kinderdienst 11 november

Geschreven op

We hebben het verhaal van het verloren schaap gehoord. Inge las het verhaal en Liesbeth beelde het uit. Superleuk gedaan. Aansluitend een animatiefilmpje. Zoals een boer blij is als hij een schaap weer gevonden heeft, zo zegt Hij, is er in de hemel vreugde als een zondaar... Lees meer »

Jubileumconcert Singers of the light

Geschreven op

zaterdag 17 november 2018 Lees meer »

Gezamenlijke kinderdienst 11 november

Geschreven op

Gezamenlijke kinderdienst op 11 november 2018 om 10 uur in De Poort. Thema van deze dienst is : Jezus Geneest We gaan luisteren naar een verhaal, zingen met elkaar en gaan daarna creatief bezig. Dit jaar is de opbrengst van de collecte we voor Testify to Love. Lees meer »

Jeugdkerk 18 november

Geschreven op

Op 18 november is er weer Jeugdkerk. Op 16 oktober waren er maar liefst 12 jongeren. Geweldig als jullie weer met z’n allen komen ! Thema: Hulp uit onverwachte hoek (deel 2) Bijbeltekst: Handelingen 12: 1-17 Tipje van de sluier: J Lees meer »

Oogstzondag 11 november 2018

Geschreven op

Dit jaar zullen er op Oogstzondag zakken met fruit in de kerk klaarliggen. Het is de bedoeling dat na afloop van de morgendienst deze bezorgd worden bij de personen waarvan de naam op het kaartje vermeld staat. Lees meer »

Verslag jeugdkerk 21 oktober

Geschreven op

Zondag 21 oktober de eerste jeugdkerk gehad in dit nieuwe seizoen. We waren blij dat we een groep van 12 jongeren mochten begroeten. We hebben het gehad over “engelen” naar aanleiding van de tekst uit handelingen 12 : 1-17 Soms komt hulp uit onverwachte hoek. Doo Lees meer »

Jeugdkerk 21 oktober

Geschreven op

Zondag 21 Oktober beginnen we weer met jeugdkerk. We beginnen dit seizoen met een nieuw thema wat aansluit bij de tienergroepen. We gaan het met elkaar hebben over ENGELEN. Soms krijgen mensen hulp uit onverwachte hoek, in de bijbel bijvoorbeeld van Engelen. Lees meer »

Young Believe dienst 14 oktober

Geschreven op

Young Believe dienst ‘’zorg goed voor elkaar’’ Zondag 14 oktober is er weer een Young Believe dienst. In deze dienst zal Bert Noteboom spreken over je naaste liefhebben en zorgen voor elkaar. We kunnen met elkaar naar de kerk gaan, bidden, bijbellezen, maar als we dat nie... Lees meer »

Vakantie Bijbel Feest: 23 Oktober!

Geschreven op

Op dinsdag 23 oktober is het weer zo ver, het vakantie bijbel feest. Deze keer werken we met het thema: ‘Zoek het uit’. Het dag thema zal zijn ‘Jezus geneest’. Dus, zit je op de basisschool en wil je deze toffe dag met ons meemaken? Kom dan Lees meer »