Nieuws

Verslag jeugdkerk 16 juni

Geschreven op

Hallo, Zondag 16 juni 2019 hebben we de laatste jeugdkerk van het seizoen gehad. Met een groep van 8 jongeren hebben we teruggekeken op het afgelopen jaar. Het thema van deze zondag was: ‘Zien is geloven’ waarbij Joh.11 Vers 32-48 centraal stond. Dit Lees meer »

Belijdenisdienst - 16 juni 2019

Geschreven op

In het midden van de gemeente wil Demi Mosman haar geloof in God belijden. Omdat Hij JA gezegd heeft tegen haar, wil zij JA zeggen tegen Hem. Voor de dienst heeft ze prachtige liederen uitgezocht en een schitterend bijbelgedeelte: over geloof, hoop en liefde. Lees meer »

Bericht van de diaconie

Geschreven op

Van de diaconie: Mand voor de voedselbank: De mand, die onder de toren staat voor de voedselbank wordt goed gevuld door de Gemeente, waarvoor hartelijk dank. De mand wordt iedere 2 weken leeggehaald en de inhoud bezorgd bij de voedselbank. Spaardoosjes voor de zending: Lees meer »

Jeugdkerk 16 juni 2019

Geschreven op

Jeugdkerk zondag 16 juni 2019 Zien is geloven! Bijbeltekst: Johannes 11 vers 32-48 Lees meer »

Reis naar Israël

Geschreven op

Lijkt het u bijzonder om eens te lopen in de straten van Jeruzalem of een boottocht te maken op het Meer van Galilea? Wilt u met eigen ogen eens de plaatsen zien waar Jezus de tekenen deed van het Koninkrijk van God? Dan is dit een mooie kans! Lees meer »

Verslag jeugdkerk 19 mei

Geschreven op

Zondag 19 mei hebben we Jeugdkerk gehad, waarbij we het voor het laatste keer over “beelden met een verhaal’ hebben gehad! We kunnen wel een beeld bedenken bij Hemelvaart, maar bij Pinksteren blijkt wat lastiger te zijn. Daarnaast hebben we een spel (plof) gedaan. Een Lees meer »

Uitnodiging slotdienst

Geschreven op

Een goed gesprek! Dit was het thema van de Startdienst in september. Ook bij het afsluiten van het seizoen willen we u uitnodigen, en willen we opnieuw een goed gesprek met elkaar voeren, u bent van harte welkom! UITNODIGING voor de SLOTDIENST Wanneer: Lees meer »

Wal & Water 9 mei

Geschreven op

In Oldemarkt (Protestantse Gemeente, Hoofdstraat 27) vond op 9 mei jl. de presentatie plaats van de 33e editie van Wal&Water, een prachtig full-colourmagazine dat speciaal bedoeld is om de meer dan 500.000 toeristen te verwelkomen die jaarlijks in onze regio vakantie vier... Lees meer »

Tienergroepen

Geschreven op

Afgelopen seizoen zijn we met de tienergroepen gestart. In een kleine groep zijn we om de week bij de leiding thuis om gezellig samen te zijn en over het geloof te praten. Zowel de leiding als de kinderen van de 4 groepen zijn erg enthousiast over deze nieuwe opzet en de... Lees meer »

Jeugdkerk 19 mei

Geschreven op

Hallo allemaal, Als je aan hemelvaart denkt, Wat voor beelden roept dat dan bij je op? Op zondag 19 mei is er weer jeugdkerk. We gaan het voor de laatste keer hebben over “beelden met een verhaal" We lezen daarbij uit handelingen 1 vers 4 t/m 8 Benieuwd naar wat we nu gaa... Lees meer »