Nieuws

Verslag kinderkerk 13 januari 2019

Geschreven op

Afgelopen zondag hadden we weer kinderkerk. Bijbelboek Lucas 4: 1-13 stond centraal. Het verhaal ging over Jezus in de woestijn, waar de duivel bij Jezus kwam om hem te verleiden. Maar Jezus hield zich aan het woord van God. Lees meer »

Knieperties webshop

Geschreven op

De webshop om knieperties te bestellen is geopend! Loop ze niet mis! Klik hier om uw knieperties te bestellen. Lees meer »

Jeugdkerk 20 januari 2019

Geschreven op

Allereerst de beste wensen voor het jaar 2019 toegewenst. Zondag 20 Januari is er weer jeugdkerk. Het thema is “Wie inspireert jou” Als jongere kijk je vaak op naar mensen die jou inspireren. Dit kunnen zowel mensen zijn uit je omgeving, of beroemdheden die ze kennen via... Lees meer »

Doopdienst

Geschreven op

De doop, teken van Gods liefde en trouw, teken van het nieuwe leven in Jezus de Messias, wordt op 6 januari bediend aan: - Senn, zoon van Jan en Ilona, - Britt, dochter van Harm Jan en Henny. We horen daarbij van het eerste optreden van Jezus, waarbij de mensen vol bewond... Lees meer »

Vanaf 13 januari digitaal collecteren met Givt

Geschreven op

Contant geld is lang niet meer vanzelfsprekend. Betalen doen we steeds vaker met de pinpas en ook het betalen met de smartphone komt steeds vaker voor. Deze ontwikkelingen zijn niet meer tegen te houden, maar hebben wel tot gevolg dat het voor mensen moeilijker is om mee... Lees meer »

Kerstfeest in de Hervormde kerk

Geschreven op

Met het Kerstfeest vieren we de verjaardag van Jezus. En iedereen is van harte welkom op dit feest! Op 25 december op 10.00 uur in de Hervormde kerk. Het thema is: Gods grote geschenk! We zingen prachtige kerstliederen. Lees meer »

Kerstavond: Buitengewoon Kerst

Geschreven op

Op 24 december is er weer Buitengewoon Kerst om 19:30 uur. Lees meer »

9 DECEMBER: GEZINSADVENTSDIENST

Geschreven op

Op 9 december, de tweede Zondag van Advent, is er de GEZINSADVENTSDIENST. Voorbereid en uitgevoerd met hulp van vele gemeenteleden. Thema: Een boodschapper van goed nieuws! Met natuurlijk mooie liederen en muziek. Om 10.00 uur in de Hervormde Kerk te Zwartsluis. WELKOM Lees meer »

Young Believe dienst ‘’Het leven, een feest!’’

Geschreven op

Zondag 16 december is er weer een Young Believe dienst. In deze dienst zal ds. Adri Bloemendal spreken over dit Thema. Waarom vieren we feesten; om de dagelijkse sleur te vergeten om gezellig samen te zijn. Maar de Christelijke feesten zijn er juist om ons leven te dragen... Lees meer »

2 DECEMBER - EERSTE ZONDAG VAN ADVENT - DOOPDIENST

Geschreven op

Advent: we leven toe naar het Kerstfeest, het feest van het licht. Uit liefde voor de wereld gaf God zijn Zoon, opdat wij mogen leven in het licht van zijn liefde. Dit wordt zichtbaar in de doop, die op deze zondag wordt bediend aan Siem, Siem en Bram. Lees meer »