Nieuws

Verslag jeugdkerk 17 juni

Geschreven op

Zondag 17 juni 2018 was de laatste Jeugdkerk van dit schooljaar. Maar liefst 15 jongeren sloten dit schooljaar met Jeugdkerk af. In de zomermaanden is er géén Jeugdkerk. Op 21 oktober 2018 zullen we verder gaan met Jeugdkerk. Twee geslaagden waren erbij. M Lees meer »

Young Believe 24 juni

Geschreven op

Young believe dienst ‘’Where You go, I’ll go.?’’ Zondag 24 juni is er weer een Young Believe dienst. In deze dienst zal Wander Mulder voorgaan. De dienst draait om vers 16 uit Ruth 1; ‘’Want waar U heen gaat, zal ik ook gaan’’. Waar jij ook zal Lees meer »

Jeugdkerk 17 juni

Geschreven op

Titel: Gezellig Thema: Overal zijn regels Activiteit: High Tea Hallo allemaal op 17 juni is er weer jeugdkerk, de laatste van dit seizoen. Natuurlijk zijn jullie weer van harte welkom. We gaan het nieuwe collectedoel van het nieuwe seizoen kiezen, daarbij zou het fijn wez... Lees meer »

Afsluiting seizoen

Geschreven op

Zondag 3 juni om 10.00 uur in de Hervormde Kerk: slotdienst! Met medewerking van koor Mixed, met mooie liederen en muziek. We kijken terug op het afgelopen seizoen: een open huis, een open hart - maar heb je daar de sleutel van? Lees meer »

Vakantieweek voor echtparen en alleenstaanden

Geschreven op

Van 8 september tot 15 september is er in het nieuwe Roosevelthuis weer een vakantie week voor alleenstaanden. De vakantieweek voor echtparen is 20 tot 27 oktober Het nieuwe Roosevelthuis staat op het schitterende landgoed Hydepark. Lees meer »

Laatste Young Parents van het seizoen

Geschreven op

Aankomende 4 juni hopen wij met elkaar de laatste Young Parents avond van dit seizoen te houden. Tijd: 20.30 - 22.00 uur. Waar: ’t Trefpunt. Weet u het nog? De Young Parents Group is ontstaan naar een idee van Wout van Dalfsen. H Lees meer »

Verslag jeugdkerk 20 mei

Geschreven op

Op zondag 20 mei eerste pinksterdag was er weer jeugdkerk. We zijn deze keer gelijk begonnen in het honk, Er waren 15 jongeren geweldig. Het thema voor deze keer was FEEST. We lazen daarbij uit Lucas 15:11-24. Lees meer »

20 mei: BELIJDENISDIENST

Geschreven op

20 mei, om 10.00 uur: dubbel feest in de Hervormde kerk te Zwartsluis. We vieren Pinksteren: de Geest is gekomen in een nieuwe volheid. Daarbij doen 17 gemeenteleden belijdenis van het geloof: Freek en Inge, Annemarie, José, Ruben en Annelie, Dick en Jeanette, Andrea, And... Lees meer »

Kidschoir tijdens Hemelvaartsdienst

Geschreven op

Donderdag 10 mei treedt het kidschoir op tijdens de Hemelvaartsdienst.Bekijk de uitleg via de volgende video's:https://vimeo.com/261312024https://vimeo.com/258980965 Lees meer »

Jeugdkerk 20 mei

Geschreven op

Hallo allemaal, Op Zondag 20 mei 1e Pinksterdag is er weer jeudkerk. Deze keer verloopt iets anders dan anders omdat er door een aantal jongeren uit de Gemeente Belijdenis van hun geloof wordt gedaan. We beginnen gelijk om 10 uur in het Honk, en komen na de preek weer in... Lees meer »