Nieuws

Gemeente avond 9 oktober LHBT

Geschreven op

Gemeenteavond 9 oktober 2019 We houden op 9 oktober een gemeenteavond over LHBT. Dit onderwerp is in de hele wereld een hot-item, zodat je als kerk niet de ogen ervoor kunt sluiten. De PKN laat aangesloten gemeentes vrij om te beslissen of ze LHBT relaties willen zegenen. Lees meer »

Oproep Vakantie Bijbel Feest

Geschreven op

OPROEP !Vakantie Bijbel Feest Al jaren organiseren we het Vakantie Bijbel Feest in de herfstvakantie en voorjaarsvakantie. Dit feest is voor alle kinderen van de basisschool. We doen spelletjes, knutselen, zingen liedjes met elkaar en luisteren naar een Bijbelverhaal wat... Lees meer »

Startzondag 15 september

Geschreven op

UITNODIGING voor de STARTDIENST Wanneer: zondag 15 september 2019 Waar: Hervormde Kerk in Zwartsluis Hoe laat: Welkom vanaf 9.30 uur. Dienst vanaf 10.00 uur We drinken koffie/thee/limonade voor en natuurlijk na de dienst. Medewerking: ds. Lees meer »

Status restauratie orgel

Geschreven op

Restauratie Knol-orgel 2e fase -3- Het is al weer een hele tijd geleden dat er iets te melden was over de restauratie van ons unieke Rudolf Knol orgel. Nadat in het najaar van 2018 de subsidie door de Provincie Overijssel werd toegekend hebben er achter de schermen de nod... Lees meer »

Kerkdienst 8 september 2019

Geschreven op

De eerste woorden die de mens volgens Genesis uitspreekt, vormen een gedicht en zijn gericht tot de vrouw: 'Eindelijk een gelijk aan mij, mijn eigen gebeente, mijn eigen vlees, een die zal heten: vrouw, een uit een man gebouwd.' En hieruit ontstaan tal van relaties. De mens: Lees meer »

Doopdienst 25 augustus

Geschreven op

Op 25 augustus is er om 10.00 uur een doopdienst in onze kerk. De doop wordt bediend aan Jack van den Berg, zoon van Freek en Inge, broertje van Evy, Juul en David. We lezen Genesis 1 vers 24-31 over de schepping van de mens en de taak die hij krijgt in het geheel van de... Lees meer »

Kerkdienst 18 augustus

Geschreven op

Op 18 augustus om 10.00 uur gaat het in de kerkdienst over de schepping. God heeft de aarde gemaakt en ons mensen het leven gegeven. We lezen Genesis 1 en zingen daarbij prachtige liederen. WELKOM Lees meer »

Oproep leiding tienergroepen

Geschreven op

Als jeugdouderlingen willen we graag iets onder uw aandacht brengen. Vorig jaar zijn we met een gestart met de tienergroepen. Dit is geloofsonderwijs in kleine groepen bij mensen thuis. Hiervoor hebben we alle gezinnen persoonlijk bezocht. Lees meer »

Verslag jeugdkerk 16 juni

Geschreven op

Hallo, Zondag 16 juni 2019 hebben we de laatste jeugdkerk van het seizoen gehad. Met een groep van 8 jongeren hebben we teruggekeken op het afgelopen jaar. Het thema van deze zondag was: ‘Zien is geloven’ waarbij Joh.11 Vers 32-48 centraal stond. Dit Lees meer »

Belijdenisdienst - 16 juni 2019

Geschreven op

In het midden van de gemeente wil Demi Mosman haar geloof in God belijden. Omdat Hij JA gezegd heeft tegen haar, wil zij JA zeggen tegen Hem. Voor de dienst heeft ze prachtige liederen uitgezocht en een schitterend bijbelgedeelte: over geloof, hoop en liefde. Lees meer »