Nieuws

Verslag jeugdkerk 19 mei

Geschreven op

Zondag 19 mei hebben we Jeugdkerk gehad, waarbij we het voor het laatste keer over “beelden met een verhaal’ hebben gehad! We kunnen wel een beeld bedenken bij Hemelvaart, maar bij Pinksteren blijkt wat lastiger te zijn. Daarnaast hebben we een spel (plof) gedaan. Een Lees meer »

Uitnodiging slotdienst

Geschreven op

Een goed gesprek! Dit was het thema van de Startdienst in september. Ook bij het afsluiten van het seizoen willen we u uitnodigen, en willen we opnieuw een goed gesprek met elkaar voeren, u bent van harte welkom! UITNODIGING voor de SLOTDIENST Wanneer: Lees meer »

Wal & Water 9 mei

Geschreven op

In Oldemarkt (Protestantse Gemeente, Hoofdstraat 27) vond op 9 mei jl. de presentatie plaats van de 33e editie van Wal&Water, een prachtig full-colourmagazine dat speciaal bedoeld is om de meer dan 500.000 toeristen te verwelkomen die jaarlijks in onze regio vakantie vier... Lees meer »

Tienergroepen

Geschreven op

Afgelopen seizoen zijn we met de tienergroepen gestart. In een kleine groep zijn we om de week bij de leiding thuis om gezellig samen te zijn en over het geloof te praten. Zowel de leiding als de kinderen van de 4 groepen zijn erg enthousiast over deze nieuwe opzet en de... Lees meer »

Jeugdkerk 19 mei

Geschreven op

Hallo allemaal, Als je aan hemelvaart denkt, Wat voor beelden roept dat dan bij je op? Op zondag 19 mei is er weer jeugdkerk. We gaan het voor de laatste keer hebben over “beelden met een verhaal" We lezen daarbij uit handelingen 1 vers 4 t/m 8 Benieuwd naar wat we nu gaa... Lees meer »

Zendingsbus

Geschreven op

Beste gemeenteleden. Zouden jullie op zondag 26 mei de zendingsbus weer mee willen nemen naar de kerk?. Het mag natuurlijk een andere zondag of bij een van de diakenen inleveren. Alvast bedankt. De diakenen Lees meer »

Verslag jeugdkerk 21 april

Geschreven op

Zondag 21 april hebben we weer Jeugdkerk gehad! We waren heel erg blij dat er een grote groep jongeren aanwezig was. We hebben het met de jeugd over beelden uit de bijbel gehad, we hebben aan de hand van voorwerpen aan de jeugd gevraagd in welk verhaal elk voorwerp past! Lees meer »

Paasviering 21 april

Geschreven op

Jezus leeft! Dat is de boodschap die mensen hoop geeft en blij maakt tot in het diepst van hun hart. We vieren de opstanding van Jezus uit de dood op 21 april om 10.00 uur in onze Hervormde Kerk. Thema: Ik heb de Heer gezien! Maar hoe moet je dan kijken...? Lees meer »

Goede Vrijdag

Geschreven op

Op de avond van Goede Vrijdag komen we om 19.30 uur samen in onze Hervormde Kerk. We laten ons inspireren door de woorden van Jezus: 'Het is volbracht!' Hij stierf aan het kruis, maar zijn dood is een nieuw begin. Lees meer »

Sam's kledingactie

Geschreven op

Sam’s Kledingactie helpt bij wederopbouw Sulawesi De inzamelingsactie van Sam's Kledingactie voor Mensen in Nood in Sulawesi vindt dit voorjaar weer plaats op: Datum: 11 mei 2019 Tijd: 09.00 uur tot 12.00 uur Plaats: o Lees meer »