Nieuws

Verslag jeugdkerk 15 april 2018

Geschreven op

Op zondag 15 april was er weer Jeugdkerk. Geweldig we waren met 10 jongeren! We lazen uit de bijbel, de teksten: Genesis 3: 1 -14 en Jakobus 1: 12-15. Thema: Verleidingen. De vraag: hoe ga je daarmee om als Christen, stond centraal. Adam en Eva eten van de verboden vrucht. Lees meer »

Bezoeken gezinnen

Geschreven op

Binnenkort zullen de (jeugd) ouderlingen de gezinnen met jonge kinderen (9-16 jaar) bezoeken. Graag horen we dan hoe u over het jeugdwerk denkt. We willen hiermee de betrokkenheid bij het jeugdwerk vergroten en meer kinderen bereiken. Lees meer »

Waarom zoek je de Levende bij de doden?

Geschreven op

Op Eerste Paasdag komen we om 10.00 uur samen in de Hervormde Kerk. We horen van de vrouwen die een dode zoeken maar de Levende vinden. En we zingen van de Levende die alle machten van het kwaad heeft overwonnen. Met medewerking van het koor Mixed onder leiding van Ina Lok. Lees meer »

Goede Vrijdag - kruis tegenover zwaard

Geschreven op

Op de avond van Goede Vrijdag komen we als gemeente samen, om 19.30 uur in de Hervormde kerk. We lezen het evangelie; we vieren het Avondmaal en laten het wonder van Gods liefde tot ons doordringen. Als Jezus gevangen genomen wordt, willen zijn leerlingen grijpen naar het... Lees meer »

Palmzondag

Geschreven op

Zondag 25 maart: Palmzondag. Jezus wordt Jeruzalem binnengehaald als koning; toch zal Hij een paar dagen later sterven aan het kruis. Daarvóór viert Hij pesach met zijn leerlingen - daar heeft Hij enorm naar uitgezien! Waarom? En waar verlangt Jezus nu naar? K Lees meer »

Verslag jeugdkerk 18 maart

Geschreven op

Zondag 18 maart hebben we weer jeugdkerk gehad. Het thema van deze keer was over “ vriendschap “. We lazen daarbij het stukje uit de bijbel wat staat in 1 Samuel 18: 1-4 hierin staat de Hechte vriendschap tussen David en Jonathan beschreven. Aan Lees meer »

Young Believe 25 maart

Geschreven op

Young believe dienst Got Lost?! Zondag 25 maart is er weer een Young Believe dienst. In deze dienst komt praiseband X-press uit Hasselt. “Wanneer hij al zijn schapen naar buiten gebracht heeft, loopt hij voor ze uit en de schapen volgen hem omdat ze zijn stem kennen.” (Jo... Lees meer »

Uitnodiging gemeente avond 19 maart

Geschreven op

Geachte gemeenteleden, Namens predikant en kerkenraad willen wij u graag uitnodigen voor onze voorjaarsgemeenteavond op D.V. maandag 19 maart 2018 in ‘t Trefpunt. Koffie/thee staat klaar vanaf 19.30 uur. In deze 40 dagen tijd hebben wij, de voorbereidingscommissie, gekoze... Lees meer »

Jeugdkerk 18 maart

Geschreven op

Hallo allemaal zondag 18 maart is er weer jeugdkerk. Het thema van deze ochtend is VRIENDSCHAP. Hoe belangrijk is vriendschap voor jou? Je bent van harte welkom. Lees meer »

11 maart Catechisantendienst!

Geschreven op

Op 11 maart is de jaarlijkse catechisantendienst met als thema: Wat doet muziek met jou? We beginnen om 10.00 uur in de Hervormde Kerk en het is handig als je een pen of potlood bij je hebt. De jongeren hebben een mooie quiz over muziek gemaakt. Lees meer »