Website Hervormde Gemeente online

Geschiedenis

Het is al weer bijna een jaar geleden dat de kerkenraad het besluit nam om als gemeente informatie te gaan delen op het internet. In oktober zijn we dan ook van start gegaan met de voorbereidingen. Allereerst om te onderzoeken met welke software we zouden kunnen gaan werken. Dit heeft geresulteerd in de keuze om in zee te gaan met Active Creations. Vervolgens is er veel informatie verzameld en zijn de mensen van Active Creations aan het werk gegaan met het ontwerpen van de website. Na de oplevering in juni konden wij aan de slag met het vullen van de site met informatie. We zijn nu zover dat de website daadwerkelijk online is gegaan en zijn zeer trots op het uiteindelijke resultaat!

De website is gevuld met veel bekende maar ook minder bekende informatie om de gemeenteleden maar ook belangstellende bezoekers te informeren. Daarnaast zal de site ook actuele berichten tonen in de nieuwsrubriek en is er een agenda die aangeeft wat er zoal te doen is in onze gemeente.

Hulp
Om de website zo actueel en aantrekkelijk mogelijk te houden hebben we echter wel uw hulp nodig. Heeft u een nieuwsbericht of agenda item om te plaatsen, laat het ons dan weten. Ook voor overige opmerkingen of aanvullingen houden we ons aanbevolen.
We hopen dat de website aan de behoefte voldoet en zijn er van overtuigd dat we als hervormde gemeente met deze website representatief naar buiten treden.
De webmasters van uw website hervormdzwartsluis.nl
E-mail: webmaster@hervormdzwartsluis.nl

Naar het overzicht