Verslag slotzondag 22 mei

Slotzondag 22 mei 2016
Voor het eerst dit jaar ook een afsluiting van het seizoen.
Als startdienstcommissie vonden we eigenlijk dat we het seizoen niet alleen moesten openen met startzondag maar ook afsluiten. Als commissie zijn we een paar weken geleden begonnen met de voorbereidingen en het resultaat was gisteren de dienst en daarna de koffie en borrel voor iedereen.
We hebben geprobeerd om voor iedereen van jong tot oud een mooie dienst neer te zetten.
Muzikale medewerking werd verleend door Mixed en DAR en het orgel werd bespeeld door Henk Schoonewelle. Onze voorganger heeft een mooi verhaal neergezet over de vruchten van de Geest. Hij gebruikte daarvoor een tekst uit Galaten 5 vers 22-26 Leef zoals de heilige Geest het wil.
De kerk was mooi versierd met de vruchten die geknutseld waren door de kinderen met startzondag. Zo kwamen ze toch nog even mooi van pas. De vruchten zijn ook een symbool voor talenten die ingezet zijn in het afgelopen seizoen. We hebben nieuwe clubleiding, ambtsdragers en vrijwilligers. Dat is toch een mooi resultaat. Tijdens de dienst werden er snoepjes uitgedeeld en na afloop kreeg iedereen een appel of banaan met daaraan een briefje met de tekst van één van de vruchten van de Geest.
Liefde, vreugde, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing.
Na de dienst was er voor iedereen koffiedrinken en een borrel of frisdrank. Voor de kinderen waren er spelletjes in het honk en konden de kinderen kleuren en knutselen in de grote zaal.
Wij als commissie vonden het een geslaagde afsluiting van het seizoen en na afloop hebben we ook al aardig wat complimentjes en bedankjes gekregen.

 

Naar het overzicht