Paasproject

Binnenkort starten we in de Kerk met het Paasproject.
De naam van het Paasproject, Jezus is Liefde, staat deze keer centraal. De naam van het project zal voor in de Kerk komen te staan. Elke week wordt er een symbool bovenop een van de letters bevestigd en zal een van de kinderen uit de oudste groep een uitleg geven waarom juist dat symbool die week centraal staat. Als we aan de Here Jezus denken, weten we dat hij heel veel van ons houdt. Hij wilde zelfs zijn leven geven voor alle mensen.
Elke week komt het thema “Liefde is” terug, en iedere week maken we deze zin af met een verbeelding. De verbeelding slaat op het verhaal wat we de kinderen vertellen tijdens de Kinderkerk.

Zondag 7 Februari:
Het verhaal van deze dag gaat over Simon Petrus, over gehoorzamen, doen wat Jezus zegt. Dat is ook het thema van vandaag: “Liefde is doen wat Jezus zegt”
Bij dit thema hoort het symbool van de vis. Geen vis die zwemt maar die gevangen wordt.De tekst kunt u nalezen in Lucas 5 vers 1-11.

Zondag 14 februari:
Deze dag gaat het over “Goed zijn voor iedereen”. Is het moeilijk om aardig te zijn tegen anderen? Jezus zegt dat we aardig moeten zijn tegen iedereen. Ook tegen mensen die niet zo aardig doen tegen jou. Dat is Liefde……
Goed zijn voor iedereen daarom het hart als symbool. Als je niet weet hoe je dat moet doen, kijk dan maar naar God en Jezus. De tekst kunt u nalezen in Lucas 6 vers 27-35.

Naar het overzicht