Gezinsadventsdienst 13 december 2015

Op zondag 13 december om 10.00 is er een feestelijke gezinsadventsdienst. Jong én oud, met óf zonder gezin, u en jullie zijn méér dan welkom!
De kinder- en jeugdkerk van onze gemeente, is initiatiefnemer van deze dienst. Dit jaar is het thema: samen sterk. Het thema past bij het adventsproject ‘Liefdevol aangeraakt’.
Wát is dat eigenlijk liefdevol aangeraakt worden door God? Kun je dat wel uitleggen? Wat is de meerwaarde van ‘samen geloven’. Ziet God daar echt iets in? Wát moet het ons dan brengen?
Tijdens de dienst proberen we tot inspirerende gedachten en mogelijke antwoorden te komen. Dit naar aanleiding van Lucas 1: 39-57 en met hulp van dominee Fredrikze uit Harderwijk.

Trots mogen we u alvast aankondigen, dat we toestemming van de diaconie hebben gekregen, om de opbrengst van de eerste collecteronde te reserveren, voor het door de jeugd ingebrachte goede doel van 2015-2016: stichting kinderen kankervrij (Kika)! Graag uw bijdrage om tot een mooi bedrag te komen.

Na de dienst is iedereen welkom voor een kopje koffie, thee of fris in Het Trefpunt. Dank aan de koffiebrigade voor deze fijne ondersteuning!
Met een hartelijke groet en tot ziens,
Alle jeugd van onze Hervormde Gemeente.

Naar het overzicht