Young Believe 26 juni

Stop jij je geloof ook in je koffer?

Heb jij ook al vakantieplannen? Wat neem je allemaal mee als je op vakantie gaat? Zonnebril, zwemkleding, zonnebrandcrème, korte broek, … Neem je ook een Bijbel mee? Laat je tijdens je vakantie ook zien dat je in Jezus Christus gelooft?
In de Young Believe dienst van 26 juni 2016 hopen we hier met elkaar over na te denken. In Deuteronomium 31:6-8 en Psalm 121 lezen we dat God steeds bij ons zal zijn, waar we ook naartoe gaan. Daar mogen we op vertrouwen!
De 1e collecte is voor stichting Dabar. Deze stichting zendt christelijke jongeren uit om het geloof in Jezus Christus voor te leven en uit te dragen aan de campinggasten in Nederland.
De dienst begint om 10.00 uur in de Hervormde kerk en Bert Jan Reefhuis hoopt in deze dienst voor te gaan. De muzikale medewerking zal verleend worden door praiseband Solid United en voorafgaand aan de dienst mogen we al genieten van hun muzikaliteit. Tijdens de dienst is er oppas aanwezig en is er kinderkerk voor de kinderen van groep 1 t/m 4.

Heel graag tot dan!
De Young Believe commissie