Wal & Water vakantiedominee

In IJsselmuiden (Hervormde Gemeente De Hoeksteen, Goudplevier 103) vindt op 19 mei de presentatie plaats van de 30e editie van Wal&Water, een prachtig full-colourmagazine dat speciaal bedoeld is om de meer dan 500.000 toeristen te verwelkomen die jaarlijks in onze regio vakantie vieren. Iedereen is van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen. Inloop met koffie vanaf 19.45 uur. CDA gedeputeerde van Overijssel Eddy van Hijum is aanwezig om het eerste nummer in ontvangst te nemen. Na afloop kunnen de plaatselijke contactpersonen hun bestelde oplage meenemen.
Naast interessante wetenswaardigheden, met extra aandacht voor kerkelijke zomeractiviteiten en informatie over kerkdiensten, heeft Wal&Water veel moois te bieden, zoals interviews met wielrenster Willeke Knol (uit Hasselt) en bouwondernemer Geuje Rook (uit Vollenhove).
Dit jaar biedt Wal & Water een nieuwe service: de vakantiedominee. De meeste mensen kennen vast deze ervaring wel: je komt tot rust in de vakantie en dan kan het zomaar gebeuren dat je dusdanig aan het denken slaat, dat je een luisterend oor nodig hebt. Tijdens dit zomerseizoen zitten er dan ook mensen klaar die gebeld kunnen worden.
Wal&Water wordt in de gehele regio verspreid via campings, jachthavens, VVV-kantoren, bibliotheken, supermarkten en wachtkamers. Ook onze gemeente is deelnemer aan het Wal&Water project. Bij dezen roepen wij gemeenteleden op deze zomer mee te helpen bij de verspreiding. Hoe meer mensen zich aanmelden hoe beter, want vele handen maken licht werk. Doet u mee? Een mailtje naar scribaat@hervormdzwartsluis.nl is voldoende.
Wal & Water kost slechts 50 cent per nummer. Daarmee zijn lang niet alle kosten gedekt. Om dit bijzondere missionaire en pastorale project financieel te steunen kunt u een gift overmaken op ibannummer NL62 ABNA 0437 8422 15 t.n.v. Topic te Wierden, o.v.v. Wal&Water 2016.