Verslag jeugdkerk 17 januari

Zondag 17 januari was er weer Jeugdkerk. Een grote opkomst van maar liefst 14 jongeren. Leuke groep, leuke jongeren! Daar kan de gemeente trots op zijn.
We hebben gewerkt met de nieuwe methode Denkstof. Thema: Ben jij een superchristen? Bijbeltekst Luc. 8, vers 11 tot 15 stond centraal. Jezus geeft zelf antwoord op deze vraag. Welke type gelovige herken je en welke wil jij zijn? Vers 15 biedt het antwoord. Het gaat niet om veel maar om de juiste dosering.
Denkstof biedt goede inhoud maar was ook even wennen omdat we er techniek bij nodig hebben (internet). Het materiaal is zo uitdagend is dat we eenvoudig 40 minuten met de Bijbel en het thema bezig kunnen zijn. Dit keer hadden we echter maar 25 minuten. Fors inkorten was geboden.
We gaan ervan uit dat het de volgende keer al weer wat soepeler gaat. We zien jullie graag 21 februari maar....LET OP er is dan een schoolgezinsdienst in de Gereformeerde kerk! Dit is een feestelijke dienst gemaakt met leerlingen van De Wijngaard. Mogelijk moet je dus kiezen.

Groetjes,

Jose, Annette, Peter en Klarianne