Verslag Jeugdkerk 15 mei 2016

1e Pinksterdag was er weer jeugdkerk. Wat een opkomst, 14 tieners, geweldig!! Waar hebben we het over gehad? Jezus gaat undercover in jouw leven…hoe zien we dat voor ons? Het is best lastig, Jezus is niet meer op de aarde. De Heilige Geest wél! Hoe zien wij de Heilige Geest? De tieners zeiden: als geloof, hoop en liefde, je kunt het voelen, Wij kunnen de Heilige Geest ervaren door en in anderen. We kunnen het niet zien én toch is Hij er, Hij is overal! Zoals een tiener zei: ik ben van nature hulpvaardig. En juist door haar geloof in God straalt ze dit uit en doet ze er echt iets mee voor anderen om haar heen. Zodat een ander Jezus kan herkennen door het gedrag van haar. Wij hopen en wensen dat je je geliefd voelt, omdat er een God is die je ziet, van je houdt en undercover gaat in jouw leven!!
We hebben afscheid genomen van Annette Wegerif. Na 12 jaar kinderkerk en jeugdkerk te hebben gegeven draagt ze het stokje over aan Annet Westhuis. Annet geeft al leiding aan de kinderkerk en stapt na de zomervakantie over naar de jeugdkerk. Welkom Annet! Annette ontving bloemen en werd door de tieners en José als leiding bedankt. Ze bedankte hen voor hun openheid en warmte en wenste de jeugd alle goeds en de leiding veel succes in de toekomst!