Paasproject

Zondag 10 maart beginnen we met de Kinderkerk aan het Paasproject. De komende 7 zondagen gaan we op weg met Jezus naar Jeruzalem. We volgen Jezus tijdens de belangrijke momenten uit het paasverhaal. Wat maakt Jezus in Jeruzalem mee, vlak voor Pasen.
Voordat we naar de kinderkerk gaan, zullen we met de kinderen en de gemeente kijken naar de plattegrond van de stad Jeruzalem welke voorin de kerk staat. Elke zondag komt er een 3D-locatie op de plattegrond bij (op de beamer en als bouwplaat). Zo volgen de kinderen Jezus op zijn weg door Jeruzalem in de laatste dagen voor zijn dood en opstanding. Er is ook een projectlied, met steeds een couplet dat bij het verhaal van de zondag past.
De kinderen van de onderbouw kleuren tijdens deze veertigdagentijd elke week een plaat die bij het verhaal van de zondag past. Zo maken ze in zeven weken hun eigen platenboek met alle verhalen die ze tijdens het project horen, dit kleurboek krijgen ze dan met Pasen mee naar huis.
De kinderen van de bovenbouw zullen in hun eigen ruimte nadenken en opdrachten maken over het verhaal.
Bent u ook benieuwd wat de kinderen allemaal gaan beleven, kom dan ook zondag naar de kerk en kijk en zing met ons mee.