Gezocht : teamleden techniek

GEZOCHT: (enthousiaste) teamleden techniek
Overal om ons heen wordt techniek steeds belangrijker, zo ook in en rondom onze kerk. Dit zal u / jou zeker niet ontgaan zijn, tegenwoordig hebben we een website / kerk-TV / Facebook / beamer en noem verder alles maar op.
Ondanks dat techniek heel veel zaken een stuk makkelijker, sneller of visueler maakt zijn we toch een team van mensen nodig die dit willen voorbereiden en/of bedienen. Hier hebben we momenteel alleen een ernstig te kort aan en mochten wij als kerk mee willen gaan in deze trend zal dit tekort alleen maar toenemen.
Het woord "techniek" schrikt alleen veel mensen af. Kan ik dit wel ?......Is dat niet te moeilijk ?........Is dit alleen voor jonge mensen ? NEE.......is het antwoord.
Om te laten zien wat deze werkzaamheden inhouden, te laten zien dat dit echt niet moeilijk is en mensen te enthousiasmeren organiseren wij binnenkort een open techniek - avond in het Trefpunt.
Deze avond vindt plaats op woensdag 18 mei 2016 om 20:00 uur in het Trefpunt, de bijeenkomst zal ca. 1,5 uur duren. Wij zien u / jou graag tegemoet !