Evaluatie Club seizoen

Een tijdje geleden hebben wij alle leiding van de Kinderkerk, Jeugdkerk, Catechisatie,
Club en Young Believe uitgenodigd om te praten over alle onderdelen van Jeugdwerk.
We hebben gesproken en gebrainstormd met de aanwezigen over de volgende punten:

•    wat ging er afgelopen seizoen goed, waar kijk je met plezier op terug?
•    wat ging er minder goed , wat had je liever anders gezien?
•    heb je ideeën, wensen, suggesties voor volgend seizoen die je wilt delen?
•    mensen benaderen?
•    Een blik op de website
•    Beroeping predikant
•    Jongerenraad
•    Samenwerking met het Gereformeerde Jeugdwerk

We kunnen zeggen dat we een goed gevoel hadden na afloop van deze avond.
Iedereen heeft positieve en kritische punten ingebracht. Dit was goed.
We hebben gesproken over wat er vooral goed ging en ook waar we aan moeten gaan werken.
Er zijn een aantal namen genoemd van mensen die we zouden kunnen benaderen voor Jeugdwerk.

Jos heeft iedereen een blik laten werpen op de nieuwe website.
Over de samenwerking met de Gereformeerde jeugdouderlingen hebben we het e.a. verteld. Komende dinsdag hebben we een  tweede bijeenkomst met hen en met Ds Duister. De ideeën zijn er maar die moeten vorm gegeven gaan worden.

Komend seizoen gaan we een aantal gezamenlijke activiteiten doen en we zouden graag ons aandeel in de Tienerdienst willen leveren. Veel jeugd van onze kerk gaat hierheen maar er is geen leiding van de Hervormde kant. Dit willen we graag veranderen.  De commissie van de Tienerdienst bestaat uit allemaal jonge gemotiveerde mensen die de jeugd graag wat mee willen geven over het geloof.
Dus lijkt het je wat meldt je dan bij één van de 3J’s.

We hebben de avond afgesloten met een dankgedicht en daarna nog wat gedronken met elkaar.
We hebben afgelopen jaar al vele talenten ingezet en hopen het komende seizoen deze trend voort te zetten. Met elkaar bereik je veel en het is nog leuk ook.