Holland Christian Male Choir

Het “Holland Christian Male Choir”, zal op zaterdag 1 juni o.l.v. de bekende dirigent Freddy Veldkamp een concert verzorgen in de Geref. Kerk aan het Singel in Zwartsluis.
Het koor bestaande uit mannen die lid zijn van koren uit: Damwoude - Drachten - Genemuiden – Hardenberg – Rijssen – Vaassen is een projectkoor dat al meerdere buitenlandse reizen maakte. Zo werden reizen gemaakt naar Canada – Engeland – Duitsland en voor 2019 staat een reis gepland naar Tsjechië naar de hoofdstad Praag. In de afgelopen periode heeft het koor, net als voorafgaande aan vorige reizen dankbaar gebruik kunnen maken van de gebouwen van de Geref. Kerk aan het Singel in Zwartsluis voor de repetities.
Het concert staat in het teken van de “Zwartsluis onder Zeil” dagen 2019.
Aanvang: 19.30 uur, deuren staan open vanaf 19.00 uur
De toegang is vrij, er wordt een collecte gehouden voor bestrijding van de onkosten.